Sarkooma - kuvia

 

copyright:
wikimedia.org

Sarkooma - on syöpä, joka alkaa lihaksen, rasvan, sidekudos, verisuonissa, luuston ja muiden kudosten jotka tukevat kehon.

Sarkooma - Syyt, oireet

- Erittäin riippuu sairauden tyypistä, sijainnista, koosta ja koko laajentumista. Seuraavia ongelmia voi aiheuttaa muita sairauksia, jotka voivat olla syöpä:

- Kipu luut ja nivelet, jotka jatkuvasti lisäävät.
- Havaitseminen turvotus / nousu kehon (kädet, jalat).
- Fracture ilman aiheuttaman vamman tai aiheuttama pieni.

Ewing sarkooma voi aiheuttaa seuraavia oireita: turvotus tuntemattomia, kipu ja turvotus alueella, ruokahaluttomuus, kuume, huonovointisuus, väsymys, laihtuminen jos tauti on levinnyt.

Chondrosarcoma voi esiintyä seuraavia oireita: joskus kömpelöitä kasvainmassaa, mahdollisesti tietojen pakkausta, pääasiassa yöaikaan kipu, joka voi siirtää hallinto tulehduskipulääkkeiden. Kipu levossa, ja ei voi olla olemassa jo vuosia, mutta hitaan kasvun ajan.

Rhabdomyosarkooma yleensä esittää niin nopeasti kasvava turvotusta käden tai jalan. Oireita pehmeiden kudosten sarkoomat, kuten rhabdomyosarkooma, voivat vaihdella riippuen sijainnista. Esimerkiksi kasvain virtsateiden tai sen ympärille voi vaikuttaa virtsaaminen, ja kasvain on kallon voi pakata kasvojen hermoja, kasvojen lihaksia aiheuttaen laski vahvuus tai kipua tällä tasolla.

Sarkooma - Hoito

Hoitona kirurginen poisto, kemoterapiaa tai sädehoitoa laajuudesta riippuen laajennus sarkooma ja potilaan terveydentilasta.