Suullinen syöpä - kuvia

Suullinen syöpä - kuvia

copyright:
www.aafp.org

Suullinen syöpä - tunnettu suusyövän on syöpä, joka alkaa tahansa suuontelossa tai nielussa. Kuten ruokatorven syöpiä, monet suun syövät alkaa solujen tasainen tai levyepiteelikarsinooma solut kattavat sisällä suun ja kielen ja huulet.

Suullinen syöpä - Syyt, oireet

Suullinen syöpä on vaikea havaita, ota yhteyttä lääkäriin, jos sinulla esiintyy tällaisia ​​oireita: vaikeus märehtiä, pahanhajuinen hengitys, pala kurkussa, kurkun tai suun haavaumat, joka ei parane päinvastoin kasvaa, äänen muutos, paksuuntuminen posken.


Vaikka kukaan ei tiedä tarkkaa syytä suun syöpää, on jotain, että tutkijat kaikkialla tuntuvat olevan samaa mieltä - yhteys tupakoinnin ja suun syöpää. Välttäminen tupakkatuotteita, vähentää riskiä sairastua keuhkosyöpään, mutta myös vähentää riskiä sairastua suun syöpään.

Suullinen syöpä - Hoito

Suullinen syövän hoito riippuu kasvaimen koosta ja vaiheessa syöpä. Hoito syöpä suussa riippuu tyypistä, sijainnista ja vaihe syöpä ja potilaan iästä ja yleistä terveyttä. Yhteiset hoitomuotoja suusyövän sisältää mitä tahansa seuraavista: kemoterapia, sädehoito ja kirurginen poistaminen suusyövän.