luinen syöpä - kuvia

luinen syöpä - kuvia

copyright:
wikimedia.org

luinen syöpä - kuvia

copyright:
wikimedia.org

luinen syöpä - Onko harvinainen syöpä, joka lomakkeiden luun soluissa. Syöpä, joka alkaa luun (kutsutaan ensisijainen luusyöpä) on sama sairaus kuin syöpä, joka alkaa toinen osa kehon ja leviää (etäpesäkkeitä) ja luun (johdetun luun syöpä on nimeltään). Vaikka tämä saattaa näkyä joku luita, ensisijainen luusyöpä useimmiten tapahtuu pitkien luiden kädet ja jalat.

luinen syöpä - Syyt, oireet

Ne, jotka kokevat yksi tai useampi näistä oireista ei tarkoita, heillä on luusyöpä. Kuitenkaan pitäisi sivuuttaa.
Seuraavat ovat joitakin mahdollisia oireita luun syöpä: Luukipua: kipu luut on yleensä havaittu, kun tuumorin alkaa kasvaa. Aluksi kipua voi esiintyä tiettyinä

 

vuorokaudenaikoina. Jälkeen riippuen siitä, miten syöpä kasvaa, kipu voi olla jatkuvaa. Muut ehdot, kuten osteoporoosi tai niveltulehdus, voi myös aiheuttaa kipua, luustoon, niveliin.
Turvotus: alue missä kipu sijaitsee, voi alkaa näyttää merkkejä turvotusta.

Murtumat: Syöpäsolut voivat heikentää luun. Joskus tämä voi aiheuttaa murtumia.

Alhainen Liikkuvuus: Joissakin tapauksissa, riippuen siitä, kasvaimen sijainnista voi normaalin liikkeen tullut vaikeaksi ja / tai kivulias.

Muita oireita: laihtuminen ja väsymys. Muita oireita voi kehittyä, jos syöpä on levinnyt muihin elimiin.

luinen syöpä - Hoito

Kolme yhteistä hoitomuotoja luun syöpä: ovat leikkaus, sädehoito ja kemoterapia. Mukaan yleinen terveys voi määrittää, mitkä yhdistelmät hoitoja sopivimmat.