Άρση Προσώπου - εικόνες

Άρση Προσώπου - εικόνες

copyright:
www.aycockmd.com

Άρση Προσώπου - εικόνες

copyright:
www.aycockmd.com

Άρση Προσώπου - είναι μια χειρουργική διαδικασία που χρησιμοποιείται για τη μείωση των ρυτίδων του προσώπου, την εξάλειψη σημάδια της γήρανσης, και βελτιώνει τη συνολική εμφάνιση του προσώπου και της γνάθου περιοχή.

Άρση Προσώπου - διαδικασία

- Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης facelift, πλαστικός χειρουργός ξεκινάει κάνοντας μια τομή (συνήθως πάνω από την γραμμή των μαλλιών) και διαχωρισμός του προσώπου δέρμα από τον υποκείμενο ιστό. Η περίσσεια λίπους και δέρματος απομακρύνονται και οι περιβάλλοντες μύες είναι σφιχτά για να βελτιώσουν την εμφάνιση και το περίγραμμα του προσώπου του ασθενούς. Το δέρμα τότε επανατοποθετείται με σύρματα ή

 

συνδετήρες, και η υπό θεραπεία περιοχή είναι τυλιγμένο σε επιδέσμους. Αφαίρεση περίσσεια δέρματος και λίπους συσσωρευτεί γενικά οδηγεί σε μια ορατή μείωση των ρυτίδων. Σε συνδυασμό με ένα σφίξιμο των μυών του προσώπου, όπως η άρση των διαδικασιών, η χειρουργική επέμβαση μπορεί να προσφέρει στους ασθενείς εξετάσουμε νεότερους.

Άρση Προσώπου - ανάκτηση

Μετά την επέμβαση λίφτινγκ, η διαδικασία επούλωσης θα διαρκέσει αρκετές εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ​​ο γιατρός σας θα σας συνταγογραφήσει φάρμακα πόνου, σωματική και κοινωνική δραστηριότητα μπορεί να περιοριστεί αρχικά.