Άρση του Σαν - εικόνες

Άρση του Σαν - εικόνες

copyright:
wikimedia.org

"Μεταφράστηκε από το PC Μεταφραστής Google
Παρακαλούμε δικαιολογία για τα λάθη της γλώσσας"

Άρση του Σαν - Λόγω της απώλειας της ελαστικότητας του δέρματος, pierdereri βάρους, η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός, μπορεί να επηρεάσει το σχήμα και τη σφριγηλότητα των μαστών σε αυτή την περίπτωση timp.In ασθενείς είναι δυσαρεστημένοι με το μέγεθος του στήθους τους, ανελκυστήρα του μαστού μπορούν να δοκιμάσουν τα στήθη να άρει και να ενισχυθεί, βελτιώνοντας τη συνολική εμφάνιση. Εάν οι ασθενείς δεν είναι ικανοποιημένοι, διότι η χειρουργική επέμβαση χάσει τον όγκο του μαστού σε κατάσταση acasta μπορεί να είναι τόσο ανελκυστήρα και ένα εμφύτευμα στήθους.

Άρση του Σαν - διαδικασία

- Η χειρουργική επέμβαση μπορεί να περιλαμβάνει τρεις τομές: - τομή γύρω από την άλω γίνεται, μια άλλη τομή κάτω από το κατώτερο άκρο της θηλαίας άλω σε submammary αύλακα και το τρίτο είναι οριζόντια κάτω από το στήθος. Μετά την απομάκρυνση της περίσσειας του δέρματος, η θηλή και areola διατάσσονται σε υψηλότερη θέση.

Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου μπορείτε να αποφύγετε τόσο την οριζόντια όσο και την κατακόρυφη τομή κάτω από το στήθος, αυτό γίνεται σύμφωνα με την ιδιαίτερη πτυχή του μαστού του ασθενούς.

Άρση του Σαν - ανάκτηση

Αφού η λειτουργία μπορεί να επαναληφθεί μετά από περίπου 2 εβδομάδες, με μέτρια άσκηση.