Χημικό peeling - εικόνες

Χημικό peeling - είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να έχουμε όμορφο δέρμα, τους νέους και αξιοζήλευτη. Ο λόγος για τη φήμη αυτής της μεθόδου είναι ότι παρέχει τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες, ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να κάνουν το δέρμα τους λείο.

Χημικό peeling - διαδικασία

- Χημική φλούδα είναι μια απλή διαδικασία που περιλαμβάνει την θεραπεία του δέρματος με μία ελαφρά δόση οξέος. Αυτό θα γίνει σταδιακά, η εξωτερική επιφάνεια του δέρματος προς το εξωτερικό στρώμα του δέρματος

για να πεθάνουν, αυξάνοντας φρέσκο ​​νέο στρώμα. Οξέα που χρησιμοποιούνται είναι γενικά: - κιτρικό οξύ, γλυκολικό οξύ, γαλακτικό οξύ, μηλικό οξύ, τρυγικό οξύ.

Μετά τις σπουδές σωστά τον τύπο του δέρματος και ευαισθησία, δερματολόγος αποφασίσει σχετικά με τον τύπο των ξεφλούδισμα και τη συγκέντρωσή του. Χημική επιλογής πράκτορας εξαρτάται επίσης από το βαθμό ζημίας και το δέρμα.

Ese καθαριστεί το δέρμα με σαπούνι και νερό για να απομακρυνθεί η περίσσεια του πετρελαίου. Peeling παράγοντας κατόπιν εφαρμόζεται εύκολα βλάβη ή ολόκληρο το πρόσωπο. Κατά την διάρκεια ή λίγο μετά τη διαδικασία, ο ασθενής μπορεί να έχει τσούξιμο ή θερμότητα για λίγα λεπτά.

Χημικό peeling - ανάκτηση

Το νέο δέρμα θα αρχίσει να σχηματίζει την πρώτη εβδομάδα. Το δέρμα θα είναι πολύ κόκκινο στην αρχή και ενώ μια επιστροφή στο ροζ για αρκετούς μήνες. Πλήρης θεραπεία διαρκεί από 3-6 μήνες. Είναι σημαντικό να αποφεύγεται η άμεση ή έμμεση έκθεση στον ήλιο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ​​διαφορετικά θα έχετε ένα δέρμα στίγματα.