Διόγκωση των ιστών - εικόνες

Διόγκωση των ιστών - εικόνες

copyright:
www.med.navy.mi

Διόγκωση των ιστών - χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από την ανασυγκρότηση του μαστού μετά από μαστεκτομή. Σήμερα η χρήση του έχει αυξηθεί, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος επισκευή καταστραφεί από τραύμα, ή εκτομή του όγκου γενετικές ανωμαλίες. Μερικές φορές χρησιμοποιείται για αισθητικούς λόγους, όπως με εμφυτεύματα στήθους.

Διόγκωση των ιστών - διαδικασία

- Επέκταση ιστών δρα διεγείροντας την ανάπτυξη νέων δέρμα που γειτνιάζουν με ελαττώματα επιδερμίδας. Εκμεταλλεύεται τη φυσική ικανότητα του δέρματος να τεντωθεί κατά τον ίδιο τρόπο όπως όταν μια γυναίκα

 

αυξανόμενη κοιλιά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αυτό επιτυγχάνεται με εμφύτευση ενός διαστολέα ιστών, η οποία είναι μια συσκευή μπαλονιού κάτω από το δέρμα υγιές. Είναι σταδιακά διογκώθηκε με αλατούχο ενέσεις ρευστού επί μία περίοδο αρκετών εβδομάδων. Κατά την πρώτη, τα σημεία δείχνουν λέπτυνση του δέρματος, ενώ subdiacent στοιβάδα ιστού του δέρματος που οφείλονται λεπταίνει πίεση από φουσκωμένο μπαλόνι. Ο οργανισμός αναπτύσσει αντίδραση ουλή γύρω από το μπαλόνι, προσθέτει η πτυχή του «πάρα πολύ πλήρης». Όταν το δέρμα έχει επεκταθεί στον επιθυμητό βαθμό, το μπαλόνι αφαιρείται μαζί με παραμορφωμένα ιστούς. Επανατοποθετείται και ράβεται το δέρμα που καλύπτει το ελάττωμα.

Διόγκωση των ιστών - ανάκτηση

Μετά τη χειρουργική επέμβαση για την εμφύτευση του διαστολέα, οι περισσότεροι ασθενείς επαναλάβουν τις καθημερινές δραστηριότητες τους μέσα σε 2-3 ημέρες. Επειδή το διαστολέα σταδιακά γεμάτη, πολλοί intamoina ασθενείς αλλάξουν τα βάρη στο κανονικό πρόγραμμα τους μέχρι την έξοδο.