Εμφυτεύματα Όρχεις - εικόνες

Εμφυτεύματα Όρχεις - εικόνες

copyright:
wikimedia.org

"Μεταφράστηκε από το PC Μεταφραστής Google
Παρακαλούμε δικαιολογία για τα λάθη της γλώσσας"

Εμφυτεύματα Όρχεις - είναι μια επιλογή για τους άνδρες με καρκίνο των όρχεων, ή ιατρικά προβλήματα που απαιτούν όρχεις εξόρυξης. Επίσης, για τους άνδρες με πολύ μικρό όρχεις και σπασμένα εμφύτευμα όρχις είναι μια vizbila επιλογή.

- Ανασυγκρότηση μετά την ορχεκτομή
- Ανασυγκρότηση μετά από τραύμα
- Διόρθωση ασυμμετρίας
- Συγγενείς ανωμαλίες

Εμφυτεύματα Όρχεις - διαδικασία

- Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία ή ένα αναισθητικό στο νωτιαίο μυελό (σε αυτή την περίπτωση ο ασθενής είναι ξύπνιος αλλά δεν μπορεί να αισθανθεί τίποτα από τη μέση και κάτω).

Όρχεις κανονικά απομακρύνεται μέσω μιας τομής στο όσχεο (παρόμοια με χειρουργική επέμβαση κήλης). Μπορεί να χρειαστεί να πάρει βιοψίες και από υγιή όρχι? Όπου αυτό είναι απαραίτητο, θα πρέπει να συζητηθούν με τον ασθενή πριν από όρχις θέση procedură.In αφαιρεθεί όρχεων εμφύτευμα μπορεί να εισαχθεί.

Ομαλή όρχεων εμφυτεύματα είναι διαθέσιμα σε δύο τύπους, οι οποίες είναι κατάλληλες για χρήση σε ιστό.

γέλη σιλικόνης - εμφυτεύματα είναι εξοπλισμένες με ένα αφαιρούμενο Teflon σύντομο κομμάτι να καθοδηγήσει τη βελόνα και κατά συνέπεια να αποφευχθεί διάτρηση του εμφυτεύματος.

- Πολύ πολυμερίζονται - όρχεων εμφυτεύματα έχουν ένα ενισχυμένο καπάκι που επιτρέπει το εμφύτευμα με ένα ράμμα μέσω του καλύμματος.

Εμφυτεύματα Όρχεις - ανάκτηση

Οι περισσότεροι ασθενείς θα βιώσουν τοπική δυσφορία για 24-48 ώρες μετά την επέμβαση. Θα συνταγογραφούν φάρμακα για τον πόνο, εάν είναι απαραίτητο. Επίδεσμοι θα καθίσει στο όσχεο για λίγες μέρες. Ίσως θα αισθανθείτε πιο κουρασμένος κατά τις πρώτες ημέρες, το όσχεο θα είναι πρησμένο, πιο sensibilla αφή. Δεν μπορεί να τροποποιηθεί με οποιοδήποτε τρόπο ούρηση.