Λιποαναρρόφηση - εικόνες

Λιποαναρρόφηση - εικόνες

copyright:
wikimedia.com

Λιποαναρρόφηση - είναι μια αισθητική χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση ανεπιθύμητου λίπους από συγκεκριμένες περιοχές του σώματος. Περιοχές που επηρεάζονται μπορεί να κυμαίνεται από το πηγούνι, το λαιμό, τα μάγουλα, τους βραχίονες, το στήθος, την κοιλιά, τους γλουτούς, τους γοφούς, τους μηρούς, τα γόνατα, γάμπες, τους αστραγάλους.

Λιποαναρρόφηση - διαδικασία

- Λιποαναρρόφηση συνήθως διαρκεί 1-2 ώρες, αλλά μπορεί να ποικίλει από μισή ώρα έως αρκετές ώρες, ανάλογα με την περιοχή που πρόκειται να αναρροφάται λίπος. Η λειτουργία συνίσταται από μια μικρή τομή αρκετά μεγάλη ώστε να επιτρέπει στο σωληνίσκο να εισέλθουν. Η κάνουλα είναι συνδεδεμένη σε ένα άκρο κενού.


Αυτή η κάνουλα είναι χειραγωγείται από τον χειρούργο σε βάθος στο βαθύ στρώμα του λίπους, το λίπος ψεκασμού με τον τρόπο γύρω από αυτό. Απομάκρυνση συνολικό λίπος πρόσθετες τομές μπορεί να είναι απαραίτητη. Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης μπορεί να αισθανθεί κάποια δόνηση.

Λιποαναρρόφηση - ανάκτηση

Μετά από τη χειρουργική επέμβαση για 2-3 ημέρες θα τεθεί αποστράγγισης και 2-3 εβδομάδες για τις καθημερινές δραστηριότητες κορσέ φθορά μπορεί να επαναληφθεί μετά από 10-14 ημέρες.