Μεταμόσχευση Μαλλιών - εικόνες

Μεταμόσχευση Μαλλιών - είναι ένα σοβαρό αισθητικό πρόβλημα και οι δύο γυναίκες αλλά κυρίως τους άνδρες, αυτό να οφείλεται σε διάφορες αιτίες, όπως η γήρανση, η γενετική, οι ορμονικές αλλαγές. Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια τεχνική στην οποία ένας ασθενής μεταμοσχεύεται μαλλιά φυσικά σε ομάδες με 1 έως 4 τρίχες, ονομάζονται τριχοθυλάκια. Αυτά τα τριχοθυλάκια περιέχει επίσης σμηγματογόνων αδένων (πετρελαίου), τα νεύρα, οι μύες και περιστασιακή μικρό πρόστιμο vellus.

Μεταμόσχευση Μαλλιών - διαδικασία

- Η μεταμόσχευση μαλλιών γίνεται με τοπική αναισθησία σε συνδυασμό με ενδοφλέβια ή γενική αναισθησία, όταν χρησιμοποιεί πτερύγια περιστρέφονται. Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης ο χειρουργός θα μαζέψουν

 

τα μαλλιά μοσχεύματα με ρίζα της zonle δότη που βρίσκεται ινιακή ή χρονική. Μετά τη συγκομιδή αυτών των μοσχευμάτων εκχυλίζονται θυλάκια, κάθε ωοθυλάκιο εξετάζεται μικροσκοπικά μετά την παρασκευή αυτή επανεμφυτεύεται χρησιμοποιώντας μικρές τομές στην φαλακρή περιοχή. Ανάλογα με το μέγεθος και την πολυπλοκότητα της χειρουργικής επέμβασης μπορεί να χρειάζεται για να inco άλλη χειρουργική επέμβαση.

Μεταμόσχευση Μαλλιών - ανάκτηση

Νοσηλεία μπορεί να είναι έως 24 ώρες, συνήθως ράμματα αφαιρούνται 10 ημέρες μετά την επέμβαση. Ασθενής τις πρώτες 3 εβδομάδες, αποφύγετε την έντονη άσκηση.

Σημειώστε ότι όλα τα μεταμοσχευμένα τρίχες θα μειωθεί σε 6 εβδομάδες μετά τη χειρουργική επέμβαση, αλλά η ρίζα παραμένει και έτσι θα αυξήσει φωτιά μας.