Σαν διεύρυνση (εμφυτεύματα στήθους) - εικόνες

Σαν διεύρυνση (εμφυτεύματα στήθους) - εικόνες

copyright:
wikimedia.org

Σαν διεύρυνση (εμφυτεύματα στήθους) - εικόνες

copyright:
wikimedia.org

Σαν διεύρυνση (εμφυτεύματα στήθους) - είναι μια πρόσθεση που χρησιμοποιείται για να αλλάξει το μέγεθος και το σχήμα του στήθους. Αύξηση του μαστού είναι μια ιατρική απόφαση ανήκει toatalitate ασθενή.

Τα εμφυτεύματα στήθους που χρησιμοποιείται κυρίως για:

πρωτογενή ανακατασκευή (για να αντικαταστήσει ιστό του μαστού που έχει αφαιρεθεί εξαιτίας του καρκίνου ή τραύμα ή που έχει αποτύχει να αναπτυχθεί σωστά λόγω της σοβαρής ανωμαλίες, όπως παραμόρφωση των κονδύλων του μαστού)

αναθεώρηση-ανακατασκευή (χειρουργική επέμβαση αναθεώρησης για να διορθώσει ή να βελτιώσει το αποτέλεσμα της χειρουργικής επέμβασης ανασυγκρότησης του μαστού αρχικού)

πρωτοβάθμια αύξηση (να αυξήσει το μέγεθος του στήθους για λόγους αισθητικής)

αναθεώρηση-αύξηση (χειρουργική επέμβαση αναθεώρησης για να διορθώσει ή να βελτιώσει το αποτέλεσμα των χειρουργική προσθετική στήθους)

 

Τα εμφυτεύματα στήθους έρχονται σε διαφορετικούς τύπους και σχήματα, με διαφορετικές επικαλύψεις και το περιεχόμενο. Χειρουργός να επιλέξουν την καλύτερη επιλογή για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλετε τον ασθενή.

Σαν διεύρυνση (εμφυτεύματα στήθους) - διαδικασία

 

Τα εμφυτεύματα στήθους να τοποθετηθεί, μπορείτε να κάνετε τρεις παραδοσιακές τομές: inframammary τομή κάτω από το στήθος, στη θηλή ή τομή τομή periareolar transaxilara υπό μάλης. Οι τομές αυτές επιτρέπουν το εμφύτευμα να τοποθετείται subglandular submuscular κάτω από το μυ ή μεταξύ μυών και του μαστικού αδένα.
Ανάλογα με το μέγεθος και το σχήμα των ανατομικών παραμέτρων μαστού, επιλέξτε μία από τις 2 μεθόδους.

Σαν διεύρυνση (εμφυτεύματα στήθους) - ανάκτηση

Ανάλογα με το επίπεδο δραστηριότητας, σε γενικές γραμμές, οι ασθενείς είναι σε θέση να επαναλάβει τις συνήθεις δραστηριότητες σε περίπου μια εβδομάδα. Οι γυναίκες που έχουν εμφυτεύματα τοποθετούνται κάτω από το μυ θα έχουν γενικά μεγαλύτερο χρόνο ανάκτησης και πόνο ευκολότερη επειδή μυς κόβεται κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης. Η άσκηση και η έντονη σωματική δραστηριότητα, συχνά πρέπει να αποφεύγεται για μέχρι και έξι εβδομάδες.