Άνθρακας - εικόνες

"Μεταφράστηκε από το PC Μεταφραστής Google
Παρακαλούμε δικαιολογία για τα λάθη της γλώσσας"

Άνθρακας - Μολυσματικά νοσήματα είναι ένα πολύ σοβαρό το γεγονός ότι είναι από τα βακτηρίδια προκάλεσε - βακίλου του άνθρακα. Αν και άνθρακα είναι μια ασθένεια κυρίως προσβάλλει τα οικόσιτα και τα άγρια ​​τα ζώα, η νόσος απευθείας μέσω μπορεί να μολύνει ανθρώπους ή έμμεση επαφή με άνθρακα-που φέρουν τα ζώα. Anthrax είναι συνήθως μεταδίδεται από άτομο σε άτομο Σημείωση αλλά σε σπάνιες ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι μεταδοτική lesional άνθρακα δέρμα. Γρηγορότερος τρόπος για να άνθρακα εισέρχεται στο ανθρώπινο σώμα μέσω του δέρματος είναι Πληγές. Μπορεί να οδηγήσει σε μόλυνση από κατανάλωση μολυσμένου κρέατος και την εισπνοή ή τα σπόρια.

Άνθρακας - αίτια

Αιτίες

Anthrax συμβαίνει στο έδαφος, όπως είναι φυσικό σπόρια άνθρακα. Ιστών στην αδρανή σπόρια μπορούν να παραμείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα των ετών, μέχρι να βρουν έναν τρόπο να μπει στο άγρια ​​ή οικόσιτα ζώα υποδοχής Suche.

Συμπτώματα

Τρεις τύποι άνθρακα υπάρχουν, το καθένα με διαφορετικά συμπτώματα και σημεία. Τα συμπτώματα συνήθως εμφανίζονται κατά τις πρώτες επτά ημέρες μετά είναι antarax μόλυνση.

1. Anrax δέρμα - είναι η πιο κοινή και πιο συχνή. Με αυτή τη μορφή του άνθρακα κατάλληλη θεραπεία σπάνια είναι θανατηφόρα. Τα συμπτώματα της δερματικής άνθρακα είναι τα εξής: φαγούρα προσκρούσεις με θέμα χρόνου μοιάζει με το δέρμα Εκείνη τη χρονιά τσίμπημα εντόμου. Γρήγορα εξελίσσεται σε μια οδυνηρή πληγή και δεν είναι μαύρο.

2. Anthrax γαστρο - Ανάπτυξη του εντέρου με την κατανάλωση μολυσμένων μορφή κρέας φέτος από μολυσμένα ζώα. Συμπτώματα: διόγκωση των λεμφαδένων στο λαιμό, απώλεια της όρεξης, ναυτία, έμετος και σοβαρή διάρροια, η οποία συνοδεύεται από το αίμα μερικές φορές.

3. Πνευμονική άνθρακα - σπόρια άνθρακα συμβαίνει όταν εισπνέεται. Αυτή η μορφή του άνθρακα είναι μοιραία στις περισσότερες Ακόμα και με την κατάλληλη θεραπεία περιπτώσεις είναι μοιραία. Τα συμπτώματα του άνθρακα μέσω της εισπνοής στην αρχή είναι ταυτόσημη με την Thos δίνεται από τη γρίπη, πόνο στο λαιμό, ήπιο πυρετό με κακό συναίσθημα. Αλλά καθώς η ασθένεια εξελίσσεται σε υψηλό συνοδεύεται πυρετός μπορεί να οδηγήσει από Δυσκολία στην αναπνοή. Αυτή η μορφή του άνθρακα μπορεί τελικά να οδηγήσουν σε μηνιγγίτιδα.

Επειδή άνθρακα είναι μια πολύ πρώιμη διάγνωση και θεραπεία ασθενειών Σοβαρές που είναι ζωτικής σημασίας.

Άνθρακας - Θεραπεία

Ανάλογα με την ηλικία και την γενική κατάσταση της υγείας του η πιο αποτελεσματική θεραπεία έχει ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό Όταν. Σε γενικές γραμμές το πρότυπο Διοίκησης άνθρακα για θεραπεία Εντός 60 ημερών του έτους ή ο συνδυασμός των αντιβιοτικών αντιβιοτικά.

Στην περίπτωση του άνθρακα μέσω της εισπνοής Ορισμένες μορφές άνθρακα που δεν ανταποκρίνονται στα αντιβιοτικά.

Πρόληψη

Για την πρόληψη της λοίμωξης, τα αντιβιοτικά είναι η πλέον συνιστάται, και την αποφυγή μολυσμένων ζώων.

Εμβόλιο Anthrax
Αυτή τη στιγμή εμβόλιο άνθρακα υπάρχει αλλά δεν είναι αποτελεσματικό 100 έως 100. ΜΠΟΡΕΙ να προκαλεί διάφορες παρενέργειες, ως εκ τούτου συνιστάται για παιδιά, σημειώστε ότι οι έγκυες γυναίκες και οι ηλικιωμένοι.