Ιλαρά - εικόνες

Ιλαρά - εικόνες

copyright:
topnews.net.nz

Ιλαρά - Επίσης γνωστό ως ιλαρά ή ερυθρά είναι μια ασθένεια και ο ιός προκάλεσε μια λοίμωξη μεταδοτική χρόνο από το εξαιρετικά αναπτύσσει αυτό. Αυτή η λοίμωξη οδηγεί σε δερματικό εξάνθημα σε όλο το σώμα και είναι πολύ παρόμοια με Thos έχει συμπτώματα της γρίπης, με πυρετό και βήχα.

Ιλαρά - αίτια

Τα σημεία και συμπτώματα της ιλαράς:

 Σε γενικές γραμμές τα πρώτα συμπτώματα είναι ο βήχας, καταρροή, κόκκινα μάτια και υψηλό πυρετό. Ένα χαρακτηριστικό της ιλαράς είναι μικρές κόκκινες κηλίδες με μπλε και / ή λευκό (κηλίδες Koplik) εμφανίζονται μέσα

στο στόμα. Ιλαρά να οδηγήσει σε εξάνθημα από κόκκινο ή καφέ - κόκκινο, που εμφανίζεται για πρώτη φορά στο μέτωπο και αργότερα να επεκταθεί στο πρόσωπο, στο λαιμό και στη συνέχεια στο σώμα και τα πόδια.

Η ιλαρά μεταδίδεται όταν κάποιος είναι σε άμεση επαφή με μολυσμένα σταγονίδια όταν κάποιος με ιλαρά φταρνίζεται ή βήχει εξάπλωση του ιού στον αέρα. Ένα άτομο με ιλαρά είναι μεταδοτική μία με δύο ημέρες πριν από την έναρξη των συμπτωμάτων μέχρι περίπου 4 ημέρες μετά την εμφάνιση του εξανθήματος.

Η διάγνωση της ιλαράς

Γίνεται συνήθως με οπτική εξέταση του σώματος.

Ιλαρά - Θεραπεία

Εάν υπάρχει ειδική θεραπεία κατά της ιλαράς. Σε γενικές γραμμές ο γιατρός θα συνταγογραφήσει φάρμακα για να διαχειριστεί τα συμπτώματα της ιλαράς που σχετίζονται με 2 εβδομάδες. Διατροφή ασθενών ιλαρά θα πρέπει να περιλαμβάνει ξεκούραση και άφθονα υγρά.
Πρόληψη
Η πιο αποτελεσματική μέθοδος είναι το εμβόλιο ιλαράς.