Αλωπεκία Τριχόπτωση - εικόνες

Αλωπεκία  Τριχόπτωση - εικόνες

copyright:
wikimedia.org

Αλωπεκία  Τριχόπτωση - εικόνες

copyright:
wikimedia.org

Αλωπεκία Τριχόπτωση - συνήθως αναπτύσσεται σταδιακά και επηρεάζει το τριχωτό της κεφαλής, μπορεί να είναι διάχυτη ή αποσπασματικά και μπορεί επίσης να χαρακτηριστεί ως επουλωθεί ή nonscarring. Σημαδεμένος αλωπεκία (μόνιμη απώλεια μαλλιών) που προκύπτουν από την καταστροφή του θύλακα της τρίχας, που απαλύνει το δέρμα, αφαιρέστε την ωοθυλακική ανοίγματα. Nonscarring αλωπεκία (προσωρινή απώλεια μαλλιών) ζημιές που προκαλούνται από το θύλακα της τρίχας και τα φύλλα που θυλακιώδη ανοίγματα, που επιτρέπουν τη μελλοντική ανάπτυξη των μαλλιών.

Αλωπεκία Τριχόπτωση - αίτια

Λόγω των ορμονικών αλλαγών, ερεθισμό ή βλάβη, και μόνο τα τριχοθυλάκια έχουν συντομότερη φάση της ανάπτυξης και είναι λεπτότερες, καθώς αυξήθηκε λιγότερο. Μαλλιά περνά από έναν κύκλο της ανάπτυξης και της ανάπαυσης. Κατά τη διάρκεια κάθε επιμέρους ποικίλλει. Αλλά γενικά, η φάση ανάπτυξης των τριχών είναι γνωστή ως αναγέννησης, συνήθως διαρκεί δύο έως τρία χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα μαλλιά σας μεγαλώνει μόνο λιγότερο από 1 μήνα εκατοστά. Στη φάση ηρεμίας ονομάζεται telogen. Η φάση αυτή διαρκεί συνήθως τρεις με τέσσερις μήνες.

Στο τέλος της φάση ηρεμίας, τρίχα πέφτει και ένα νέο ξεκίνημα για να αυξηθεί στη θέση του. Μόλις μια τρίχα πέφτει, το στάδιο της ανάπτυξης ξεκινά και πάλι.

Για τους περισσότερους ανθρώπους η απώλεια μαλλιών είναι συνήθως 50 με 100 τρίχες την ημέρα. Αιτίες της απώλειας τρίχας μπορεί να είναι διαφορετικές όσο λόγω της γήρανσης, λόγω της γενετικής κληρονομιάς, ασθένειες ή ιατρικές θεραπείες.

Αλωπεκία Τριχόπτωση - Θεραπεία

Chelios, μόνιμες ή προσωρινές, δεν μπορεί να θεραπευτεί. Αλλά για τα μαλλιά επεξεργασίες απώλειας είναι διαθέσιμα που βοηθούν την προώθηση της τριχοφυΐας ή απόκρυψη της τριχόπτωσης. Για ορισμένους τύπους αλωπεκία, οι τρίχες μπορούν να επαναλάβουν ανάπτυξη από μόνη της, χωρίς καμία επεξεργασία.