Ανδρογενετική αλωπεκία - εικόνες

Ανδρογενετική αλωπεκία - εικόνες

copyright:
wikimedia.org

Ανδρογενετική αλωπεκία - εικόνες

copyright:
wikimedia.org

Ανδρογενετική αλωπεκία - είναι μια κατάσταση πολύ συχνή τριχόπτωσης στους άνδρες και τις γυναίκες . Πενήντα τοις εκατό των ανδρών ηλικίας 50 ετών και το 40% των γυναικών με την εμμηνόπαυση έχουν κάποιο βαθμό ανδρογενετική αλωπεκία. Η τριχόπτωση είναι σταδιακή. Σε άνδρες με ανδρογενετική αλωπεκία, η απώλεια τρίχας εμφανίζεται στο μετωπο-χρονικές περιοχές και την κορυφή του τριχωτού της κεφαλής, ανάλογα με τη σοβαρότητα. Στις γυναίκες ασθενείς ανδρογενετική αλωπεκία είναι πιο διάχυτες και εντοπισμένο centroparietal, το μέτωπο είναι συνήθως ανέπαφο στις γυναίκες.

Ανδρογενετική αλωπεκία - αίτια

Οι αιτίες μπορεί να περιλαμβάνουν:

Κατάλογος των σημείων και συμπτωμάτων που αναφέρονται σε διάφορες πηγές για την ανδρογενετική αλωπεκία περιλαμβάνει τα 3 συμπτώματα που αναφέρονται παρακάτω:

Ανδρογενετική αλωπεκία - Θεραπεία

Η θεραπεία είναι είτε ιατρική ή chirurgical.Medicamentele αποδειχθεί ότι είναι κατάλληλα για ανδρογόνο αλωπεκία είναι: minoxidil (Rogaine ®) και από του στόματος φιναστερίδη (Propecia ®). Minoxidil για την επιτυχία regrowth τρίχας είναι αποδεκτή για περίπου 10% των ανδρών. Στις γυναίκες, το 50% εμφανίζουν ελάχιστες regrowth τρίχας regrowth τρίχας και το 13% μέτριες. Η θεραπεία είναι δια βίου. Επτά τοις εκατό των ασθενών μπορεί να εμφανίσουν κάποια ερεθισμό (αίσθημα καύσου, φαγούρα, κοκκίνισμα) λόγω διάλυμα minoxidil.

Μόνιμη πίσω μεταμόσχευση μαλλιών και πλευρές της τριχόπτωσης του τριχωτού της κεφαλής είναι μια επιτυχημένη διαδικασία, αλλά συνήθως απαιτούν, τρεις-τέσσερις συνεδρίες άνω των δύο ετών για να γεμίσει ένα χώρο με επαρκή πυκνότητα.