Δέρμα Αλλεργίες - εικόνες

Δέρμα Αλλεργίες - εικόνες

copyright:
howstuffworks.com

Δέρμα Αλλεργίες - λέξη αλλεργίες του δέρματος έχει μια ακριβή έννοια ή να αναφέρονται σε μια συγκεκριμένη ασθένεια ή διαταραχή απολύτως. Είναι ένας γενικός όρος που σημαίνει την εμφάνιση εστίας χτυπήματα στο σώμα, η οποία αλλάζει τον τρόπο με δέρμα φαίνεται.

Δερματικές αλλεργίες μπορεί να βρίσκεται σε μια συγκεκριμένη περιοχή ή μια διαδεδομένη περιοχή. Διαταραχές του δέρματος αλλεργίες είναι οι κατηγορίες κοινού:

Δέρμα Αλλεργίες - αίτια

Υπάρχουν ορισμένες ουσίες που προκαλούν αλλεργίες του δέρματος, όπως το νικέλιο, το βάλσαμο του Περού, Gold, θειομερσάλη, θειική νεομυκίνη, διαφορετικές γεύσεις που βρίσκονται στα τρόφιμα, κλπ. φορμαλδεΰδη.

Κατάλογος των σημείων και συμπτωμάτων που αναφέρονται σε διάφορες πηγές, περιλαμβάνει το δέρμα των αλλεργικών συμπτωμάτων που αναφέρονται παρακάτω:

Δέρμα Αλλεργίες - Θεραπεία

Οι περισσότερες δερματικές αλλεργίες δεν είναι επικίνδυνες σε ένα πρόσωπο ή τα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά (εκτός αν αποτελούν μέρος μιας μολυσματικής ασθένειας, όπως η ανεμοβλογιά). Αντιμετωπίζονται ή κορτικοστεροειδή κρέμα μπορεί να είναι χρήσιμη, αν και το 3% των ασθενών που έχουν αλλεργικές αντιδράσεις σε αυτές τις κρέμες.