Ερυθροδερμία - απολεπιστική δερματίτιδα - εικόνες

Ερυθροδερμία - απολεπιστική δερματίτιδα - εικόνες

copyright:
wikimedia.org

Ερυθροδερμία - απολεπιστική δερματίτιδα - Είναι μια φλεγμονώδης δερματοπάθεια που χαρακτηρίζεται από ερύθημα και κλιμάκωση επιφάνεια του δέρματος.

Ερυθροδερμία - απολεπιστική δερματίτιδα - αίτια

Τα αίτια είναι πολλαπλά και Bola ποτέ αυτό το πλαίσιο οδηγεί σε επιδείνωση της νόσου, όπως ερυθηματώδης λύκος, ατοπική δερματίτιδα, δερματίτιδα εξ επαφής, Pemphigus, ψωρίαση, etc.Pacientii απαιτούν νοσηλεία, ιδιαίτερα εκείνοι που έχουν παιδιατρική πυρετό, υπόταση και τοξικού σοκ. Θα κρατήσει το δέρμα ενυδατωμένο, αποφυγή ρωγμών, κατακρήμνιση παράγοντες, τοπικά στεροειδή για τη θεραπεία διαταραχών και την ουσία.

Ερυθροδερμία είναι ανθεκτικό στη θεραπεία, διότι εάν το ταμείο δεν έχει υποστεί επεξεργασία. Η εξέλιξη αυτή χαρακτηρίζεται από πολλαπλές παροξύνσεις και θεραπεία με κορτικοστεροειδή είναι απαραίτητη.

Τα αίτια της ερυθροδερμίας - απολεπιστική δερματίτιδα περιλαμβάνουν:

Συμπτώματα eritrodermiei

Eritrodermiea ξεκινάει μερικές φορές εντελώς ξαφνικά και εκρηκτικά. Ή μερικές φορές, αναπτύσσεται αργά, μετά από ένα άτομο είχε μια δερματική ασθένεια που σταδιακά επιδεινώνεται με το χρόνο. Ολόκληρη η επιφάνεια του δέρματος γίνεται κόκκινο, φολιδωτό, πυκνώνει, και μερικές φορές η κρούστα. Ένα άτομο με ερυθροδερμία μπορεί:

Ερυθροδερμία - απολεπιστική δερματίτιδα - Θεραπεία

Θεραπεία της ερυθροδερμίας μπορεί να περιλαμβάνουν:

Υπάρχουν κάποιες παρενέργειες για τη θεραπεία των ερυθροδερμίας, συμπεριλαμβανομένων των αντιβιοτικών, μπορεί να προκαλέσει στομαχική διαταραχή, διάρροια, και αλλεργικές αντιδράσεις