Φυσαλλιδώδες ασθένεια της αιμοκάθαρσης - εικόνες

Φυσαλλιδώδες ασθένεια της αιμοκάθαρσης - εικόνες

copyright:
imaging.ubmmedica.com

Φυσαλλιδώδες ασθένεια της αιμοκάθαρσης - είναι η εύθραυστη επιδερμίδα και caracterzeaza veziculizara. Δερματικές βλάβες που εμφανίζονται παρόμοιες από την άποψη της tarda δερματική πορφυρία. Αυτές οι βλάβες συμβαίνουν, κατά κανόνα σε εκτεθειμένο στον ήλιο δέρμα στην ραχιαία χέρια σε άτομα που υποβάλλονται σε θεραπεία με συνεχής αιμοκάθαρση λόγω χρόνιας νεφρικής ανεπάρκειας. Mecanobuloasa νόσος εμφανίζεται σε ασθενείς με νεφροπάθεια τελικού σταδίου αντιμετωπίζεται από χρόνιες περιπατητική περιτοναϊκή κάθαρση και αιμοκάθαρσης.

Φυσαλλιδώδες ασθένεια της αιμοκάθαρσης - αίτια

Φυσαλλιδώδες δερματοπάθειας της αιτιολογίας αιμοκάθαρσης παραμένει ασαφής, αν και η τάση των φυσαλίδων, η φθορά από το φως του ήλιου και της αδυναμίας τους προτείνει μια φωτοτοξική μηχανισμό.

Επειδή το επίπεδο της πορφυρίνης στο πλάσμα σε άτομα με χρόνια νεφρική ανεπάρκεια μπορεί να αυξήθηκαν ελαφρώς φωτοευαισθητοποίησης πορφυρίνης θα μπορούσε να διαδραματίσει ανταποδοτικού ρόλο σε ορισμένες περιπτώσεις. Ωστόσο, φωτοευαισθητοποίησης πορφυρίνης δεν είναι η κύρια αιτία, επειδή πολλοί ασθενείς σε αιμοκάθαρση έχουν ομοίως μικρές αυξήσεις των επιπέδων της πορφυρίνης πλάσμα και δεν αναπτύσσουν βλάβες λάμπα.

βλάβες είναι η πιο ανθηρός μετά την έκθεση στον ήλιο, οι ασθενείς εξακολουθούν να μην συνειδητοποιούν τον ρόλο του ηλιακού φωτός στην πρόκληση ζημιών από ό, τι όταν αρχίζουν να γίνονται επίπονες .

Φυσαλλιδώδες ασθένεια της αιμοκάθαρσης - Θεραπεία

Αποφεύγοντας το φως του ήλιου, χρησιμοποιώντας αντηλιακά και αποφεύγοντας τις μηχανικές τραύμα μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της σοβαρότητας των τραυματισμών. Για φυσαλίδες δευτερογενώς επιμολυσμένων μπορεί να χρειαστεί θεραπεία με αντιβιοτικά.