Ιδιοπαθής Hypomelanosis guttata - εικόνες

Ιδιοπαθής Hypomelanosis guttata - εικόνες

copyright:
skincareguide.ca

 

Ιδιοπαθής Hypomelanosis guttata - αποτελείται από διακριτά κυκλικών κηλίδων των λευκών, των μικρών.

Ιδιοπαθής Hypomelanosis guttata - αίτια

Τα ακριβή αίτια για την εμφάνιση της ιδιοπαθούς gutata σημεία hipomelanoza δεν είναι ακόμη γνωστά. Επειδή αυτές οι λευκές κηλίδες εμφανίζονται στα εκτεθειμένα μέρη του σώματος θεωρείται ότι η έκθεση στο ηλιακό φως μπορεί να είναι η αιτία για την εμφάνισή τους. Ιδιοπαθής Hipomelanoza gutata εμφανίζεται στα πιο εκτεθειμένα μέρη του σώματος, όπως η κνήμη, τους βραχίονες, και umerri λαιμό που δείχνει ότι η έκθεση στον ήλιο και την πιθανή αιτία της εμφάνισής τους.

 

Σε παιδιά και εφήβους λόγω λευκές κηλίδες είναι σπάνια, μια ακόμη ένδειξη ότι η διαδικασία της γήρανσης και την έκθεση στον ήλιο είναι οι κύριες αιτίες. Συμπτώματα: μικρές κηλίδες, συνήθως μεταξύ 2 και 5 mm. 10 χιλιοστά τόσο κοινά, και διακριτά βλάβες είναι επίπεδη, κυκλική, οβάλ ή γωνιακό σχήμα. Εμφανίζονται στο φως του ήλιου. ιδιοπαθή gutata hipomelanoza εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα πόδια.

Ιδιοπαθής Hypomelanosis guttata - Θεραπεία

Η φαρμακευτική θεραπεία περιλαμβάνει την τοπική ή intralesional κορτικοστεροειδή ή ρετινοειδή σειρά των λέξεων. Dermabrasion και κρυοθεραπεία, οι χειρουργικές τεχνικές έχουν δοκιμαστεί με διάφορους βαθμούς επιτυχίας