Κυτταρίτιδα - εικόνες

Κυτταρίτιδα - εικόνες

copyright:
wikimedia.org

Κυτταρίτιδα - Οι περισσότερες γυναίκες έχουν κυτταρίτιδα - ιδιαίτερα pielemai λίπους εμφανίζεται στους γοφούς τους μηρούς, και τους γλουτούς. Αν και δεν είναι μια σοβαρή ιατρική κατάσταση, κυτταρίτιδα μπορεί να είναι αντιαισθητική. Κυτταρίτιδα μοιάζει με ανώμαλη κυψελιδίτιδα δέρματος. Είναι μερικές φορές περιγράφεται ως το δέρμα όπως μια τυρόπιτα ή πορτοκαλιού, φλούδες υφή. Κυτταρίτιδα ποικίλλουν σε σοβαρότητα, ήπιες περιπτώσεις μπορεί να θεωρηθεί μόνο αν το δέρμα είναι σφιχτό ανάμεσα στα δάχτυλά του.

Κυτταρίτιδα - αίτια

Η κυτταρίτιδα δεν είναι μια σοβαρή ιατρική κατάσταση και η θεραπεία δεν είναι απαραίτητη. Στην πραγματικότητα, πολλοί γιατροί πιστεύουν κυτταρίτιδα ένα σύνηθες γεγονός. Ωστόσο, εάν ανησυχούν για την εμφάνιση του δέρματος, επισκεφθείτε το γιατρό σας ή έναν δερματολόγο.

Κυτταρίτιδα προκαλείται από ινώδη συνδετικό καλώδια που συνδέουν τον μυ υποκείμενη του δέρματος. .
Παράγοντες που μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητές σας να κυτταρίτιδας περιλαμβάνουν:

Κυτταρίτιδα - Θεραπεία

Η απώλεια βάρους
Η απώλεια βάρους - μέσω της υγιεινής διατροφής και της τακτικής άσκησης - είναι πιθανώς η πιο ευεργετική θεραπεία της κυτταρίτιδας. Τα οφέλη της απώλειας βάρους περιορίζεται, ωστόσο, μπορεί να είναι ακόμη λιγότερο ορατά την κυτταρίτιδα με την απώλεια βάρους, δεν θα εξαφανιστεί εντελώς.

Λέιζερ και συστήματα ραδιοσυχνοτήτων
Ίσως η πιο πολλά υποσχόμενη ιατρική θεραπεία με laser και RF συστήματα, χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμένο αρνητικό μασάζ ιστού, ραδιοσυχνότητας και υπέρυθρο φως για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας. Ένα άλλο σύστημα παρέχει μασάζ ιστού σε συνδυασμό με την δίοδο ενέργειας λέιζερ. Και τα δύο συστήματα προσφέρουν βελτίωση στην κυτταρίτιδα, αφού μια σειρά από πολλές θεραπείες δύο φορές την εβδομάδα. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσει έως και έξι μήνες.

Λιποαναρρόφηση
Μερικοί άνθρωποι μπορεί να στραφούν σε λιποαναρρόφηση ως θεραπεία για την κυτταρίτιδα. Κατά τη διάρκεια λιποαναρρόφηση, εισάγει χειρουργός ένα στενό σωλήνα κάτω από το δέρμα με μικρές τομές και, στη συνέχεια αναρρόφηση λιπώδη κύτταρα. Αν και η λιποαναρρόφηση μπορεί να διαμορφώσει το σώμα σας, δεν θα αφαιρέσει την κυτταρίτιδα, και μπορεί να κάνει κυτταρίτιδα χειρότερα επαναληφθεί.