Λίπωμα - εικόνες

 
Λίπωμα - εικόνες

copyright:
2.bp.blogspot.com

   

Λίπωμα - μια διόγκωση ή ένα κατ 'αποκοπήν αποτελείται από λιπώδη κύτταρα / λιποκύτταρα. Λιπώματα είναι καλοήθεις από τη φύση που είναι καλοήθεις και βραδεία. Γενικά αυτά τα λιπώματα ανάπτυξη στον υποδόριο ιστό κάτω από το δέρμα ή τους μύες σπάνια. Λιπώματα μπορούν να φτάσουν μεγάλες και μπορούν να αναπτυχθούν περισσότερο ταυτόχρονα. Μέρη που προσβάλλονται συνηθέστερα από λιπώματα είναι πλάτη, τον αυχένα, τους ώμους ή στα χέρια.

Λίπωμα - αίτια

Αιτίες της λιπώματα εμφανιστούν σε ορισμένα άτομα είναι άγνωστη, ένας λόγος θα μπορούσε να είναι το οικογενειακό ιστορικό. Διαπιστώθηκε ότι οι πιθανότητες ένα λίπωμα είναι μεγαλύτερος αν ο ένας γονέας έχει ή είχε ένα λίπωμα. Λιπώματα μπορεί να συμβεί σε υποδόριου ιστού έχει υποστεί ένα τραύμα ή τραυματισμό.

Τα συμπτώματα - που σχηματίζεται συνήθως πιο οζίδια κάτω από το δέρμα. Λιπώματα αναπτύσσονται αργά, και μπορούν να πάνε ακόμα και ειδοποίηση μας για χρόνια. Λιπώματα είναι μικρά οζίδια και να φτάσει πολύ μεγάλο. Οι Touch / press λιπώματα εύκολα να μετακινηθεί εκεί όπου ασκείται πίεση. Λίπωμα συνήθως ένα χτύπημα δεν βλάπτει όμως και αν μπορεί να είναι επώδυνη ή εάν έχει αναπτυχθεί γύρω από τα όργανα μπορεί να προκαλέσει πόνο από πίεση στα νεύρα, και άλλα περίπλοκα.

Λίπωμα - Θεραπεία

Λιπώματα γενικά δεν χρειάζονται θεραπεία. Αφαιρέστε μόνο τα λιπώματα τα οποία προκαλούν πόνο και να αυξηθούν πάρα πολύ γρήγορα. Πλέον φτάσει αφαίρεση λιπώματα προκαλούν δυσφορία ή καλλυντικά προβλήματα. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να καθοριστεί εάν ένα γιατρό που δεν είναι καρκίνος που είναι καλοήθεις, τότε υπάρχουν πολλές επιλογές που περιλαμβάνουν τη χειρουργική αφαίρεση λιπώματα, λιποαναρρόφηση, είτε με ένεση στεροειδών παρασκευασμάτων μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της λιπώματα, αλλά όχι να εξαλειφθούν τελείως.