Περιφερική xerotica Υπόλοιπο - εικόνες

Περιφερική xerotica Υπόλοιπο - εικόνες
zoom

copyright:
wikimedia.org

Περιφερική xerotica Υπόλοιπο - είναι μια σπάνια νόσος με άγνωστη αιτία που οδηγεί σε άσπρα μπαλώματα στο δέρμα που μπορεί να προκαλέσει ουλές πάνω και γύρω από τα γεννητικά όργανα.

Περιφερική xerotica Υπόλοιπο - αίτια

Οι γυναίκες είναι πιο συχνά πλήττονται από τους άνδρες, ειδικά γύρω από και μετά την εμμηνόπαυση, αλλά και νεαρές γυναίκες ή κορίτσια, μπορούν επίσης να αναπτύξουν την ασθένεια αυτή. balani xerotica Περιφερική (σκληροειδούς λειχήνας) , η πιο συχνά εμφανίζεται στο αιδοίο και τον πρωκτό αυξήσεις ελεφαντόδοντο λευκό, το οποίο μπορεί να είναι επίπεδη και λαμπερά. Η εμφάνιση της νόσου αυτής δεν μπορεί να είναι ο κνησμός και όχι άλλα συμπτώματα.

Στους άνδρες, η νόσος μπορεί να λάβει τη μορφή υπόλευκο πάχυνση του ακροποσθία, η οποία δεν μπορεί εύκολα να συμπτυχθεί (φίμωσης). Σε αντίθεση με τις γυναίκες, δεν υπάρχει συμμετοχή του πρωκτού. Στους άνδρες, η συμμετοχή των γεννητικών οργάνων έχει παραδοσιακά γνωστή ως balanitis αποφρακτικής xerotica (BXO).

Μη γεννητικά του δέρματος, η νόσος μπορεί να εκδηλωθεί ως κηλίδες λευκή πορσελάνη, με πώματα μικρές τρύπες ορατή μέσα θυλάκια ή τους ιδρωτοποιούς αδένες στην επιφάνεια. Η αραίωση μπορεί επίσης να συμβεί.

Η κλινική εικόνα περιλαμβάνει:
-Φαγούρα, κάψιμο, δυσουρία
Βάλανο του πέους, υπαισθησία
Επώδυνων στύσεων, μειωμένη σεξουαλική λειτουργία
Δύναμη που μειώνουν την ουροδόχο κύστη και το μέγεθος jet
Debacluri-με ή χωρίς ουρηθρίτιδα.

Τα συμπτώματα της καθυστερημένης balanitei xerotica στάδιο Περιφερική περιλαμβάνουν:
Φίμωσης-θέση-να decalota βάλανο
Paraphimosis-θέση-να βάλανο recalota.
Ανάπτυξη ακανθοκυτταρικό καρκίνωμα σε άτομα με πολυεστιακή σκληρού χιτώνα και ατροφική λειχήνες του πέους και λοίμωξη με ηπατίτιδα C έχουν αναφερθεί.

Περιφερική xerotica Υπόλοιπο - Θεραπεία

Δεν υπάρχει ειδική θεραπεία για να παραδώσει σε όλους τους ασθενείς. Λειτουργία με ενδομυϊκή πενικιλίνη έχει αποδειχθεί ευεργετική, βελτιωμένη ευαισθησία, κνησμό και φλεγμονώδεις αλλαγές σε τρεις εβδομάδες. Η θεραπεία για τους ασθενείς είναι πιο επιθετική οριοθετείται. Τα ακόλουθα σχήματα έχουν δείξει επωφελούνται σε διαφορετικό βαθμό: intrelezionali και τοπικά στεροειδή, tacrolimus, η τεστοστερόνη επίκαιρο etretinat και Λέιζερ διοξειδίου του άνθρακα.

Η χειρουργική θεραπεία.
Θεραπευτικά οφέλη της περιτομής περιτομή ασθενών. Η χειρουργική επέμβαση για την απόφραξη ουροφόρων οδών. Η πρακτική της προφορικής βλεννώδους uretroplastia μεμβράνη.