Σμηγματογόνων Κύστες - εικόνες

Σμηγματογόνων Κύστες - εικόνες

copyright:
wikimedia.org

Σμηγματογόνων Κύστες - μικρά κομμάτια ή προσκρούσεις βρίσκονται ακριβώς κάτω από το δέρμα. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, είναι σφραγισμένες σακούλες που περιέχουν κερατίνη - μια πάστα πρωτεΐνη ή συχνά έχει μια δυσάρεστη οσμή.

Σμηγματογόνων Κύστες - αίτια

Σμηγματογόνων κύστεις είναι συχνά το αποτέλεσμα των θυλάκων των τριχών, ή οίδημα και ήταν τραυματισμένα ιστού κάτω από το δέρμα.
Σμηγματογόνων κύστεις είναι συνήθως ανώδυνα, αργή ανάπτυξη μικρές προσκρούσεις ή κομμάτια που κινούνται

ελεύθερα κάτω από το δέρμα. Είναι σημαντικό να μην αγγίζετε ή επιχειρείτε να αφαιρέσετε την ουσία μέσα για την πρόληψη της οίδημα, λοίμωξη των σμηγματογόνων κύστη.

Περιστασιακά, λοιμώξεις μπορούν να εμφανιστούν. Σημεία ή συμπτώματα που μπορεί να υποδηλώνουν λοίμωξη των σμηγματογόνων κύστεων περιλαμβάνουν:

Σμηγματογόνων Κύστες - Θεραπεία

Σμηγματογόνων κύστεις πιο συχνά εξαφανίζονται από μόνα τους και δεν είναι επικίνδυνα. Όπως ανέφερε, ωστόσο, μπορεί να γίνει φλεγμονή. Μερικές φορές σμηγματογόνων κύστεις αναπτύσσονται αρκετά μεγάλο ώστε να μπορεί να παρεμβαίνει με την καθημερινή ζωή. Όταν συμβαίνει αυτό, η χειρουργική αφαίρεση μπορεί να είναι αναγκαίο, και η διαδικασία αυτή μπορεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Οι μικρές κύστεις φλεγμονή μπορεί συχνά να αντιμετωπιστεί με μια ένεση στεροειδών ή αντιβιοτικά φάρμακα.

Επιπλοκές των σμηγματογόνων κύστεων

Αν sebaceous κύστη είναι μολυσμένα, μπορούν να σχηματίσουν οδυνηρή αποστήματα

χειρουργική αφαίρεση των σμηγματογόνων κύστης που δεν περιλαμβάνει εκτομή του το σύνολο του σάκου μπορεί να πάει πίσω (αν και συνήθως δεν επαναληφθεί).