Σμηγματορροϊκή δερματίτιδα - εικόνες

Σμηγματορροϊκή δερματίτιδα - εικόνες

copyright:
wikimedia.org

Σμηγματορροϊκή δερματίτιδα - εικόνες

copyright:
wikimedia.org

Σμηγματορροϊκή δερματίτιδα - είναι ένας κοινός όρος δερμάτων που έχει επιπτώσεις κυρίως στο τριχωτό της κεφαλής, προκαλώντας φολιδωτό φλοιό, φαγούρα, κοκκίνισμα του δέρματος και την αφθονία της πιτυρίδας. Σμηγματορροϊκή δερματίτιδα μπορούν επίσης να επηρεάσουν, το πρόσωπο, άνω μέρος του θώρακα, την πλάτη και άλλες περιοχές του σώματος.

Σμηγματορροϊκή δερματίτιδα δεν είναι επιβλαβής, αλλά μπορεί να είναι δυσάρεστη και άσχημη. Σμηγματορροϊκή δερματίτιδα μπορεί να αντιμετωπιστεί με την αναγνώριση των σημείων και συμπτωμάτων και χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό self-care (χωρίς συνταγή) και όχι τα ναρκωτικά.

Σμηγματορροϊκή δερματίτιδα - αίτια

Αν και η ακριβής αιτία της σμηγματορροϊκή δερματίτιδα δεν είναι γνωστό, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συμβάλλουν στην εμφάνισή του:

Κοινά σημεία και συμπτώματα της σμηγματορροϊκή δερματίτιδα περιλαμβάνουν:

Σμηγματορροϊκή δερματίτιδα - Θεραπεία

Δεν υπάρχει θεραπεία για την αντιμετώπιση σμηγματορροϊκή δερματίτιδα garantaeze για πάντα, αλλά θεραπείες μπορεί να ελέγξει τα σημεία και τα συμπτώματα. Η θεραπεία εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος, η σοβαρότητα της κατάστασης και τη θέση σας που εμφανίζεται στο σώμα σας.

Σαμπουάν με τα ναρκωτικά πρέπει να είναι το πρώτο βήμα στη θεραπεία σμηγματορροϊκή δερματίτιδα του τριχωτού της κεφαλής. Επιλέξτε ένα

σαμπουάν που περιέχει ένα από τα εξής συστατικά:

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το σαμπουάν καθημερινά έως ότου τα συμπτώματα ελέγχονται, τότε αρχίζουν να πλένουν τα δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα. Εάν ένα είδος σαμπουάν για ένα διάστημα, αφού έχει χάσει την αποτελεσματικότητά τους, προσπαθήστε να εναλλάσσονται μεταξύ δύο τύπων σαμπουάν κατά της πιτυρίδας. Αφήστε στο τριχωτό της κεφαλής για τρία έως πέντε λεπτά - αυτό επιτρέπει την ιατρική συστατικά στην εργασία.

Σμηγματορροϊκή δερματίτιδα στο πρόσωπο και το σώμα
Θεραπείες για nonscalp: τη μείωση της φλεγμονής και τη συσσώρευση για την κλιμάκωση του δέρματος χρήση της κρέμας (nonprescription) αντιμυκητιακή ή αντι-φαγούρα, μαζί με άλλες self-care μέτρα που μπορούν να βοηθήσουν τα συμπτώματα του ελέγχου.

Εάν αυτά τα μέτρα δεν βοηθούν, ο γιατρός σας μπορεί να συνταγογραφήσει τοπικά κορτικοστεροειδή, αντιμυκητιασικά φάρμακα ή με συνδυασμό των δύο έμπλαστρα για τη θεραπεία. Μια κοινή πορεία της επεξεργασίας περιλαμβάνει μια καθημερινή θεραπευτική αγωγή του ketoconazole (Nizoral) και desonide (Desowen) που εφαρμόζονται στο δέρμα. Προφορικό φάρμακο συνταγών, όπως τερμπιναφίνη (Lamisil), μπορεί να είναι μια επιλογή εάν σμηγματορροϊκή δερματίτιδα επηρεάζουν ένα μεγάλο μέρος του σώματος