Σμηγματορροϊκή κεράτωση - εικόνες

Σμηγματορροϊκή κεράτωση - εγείρονται αυξήσεις στο δέρμα. Seborrheic μέσα λιπαρό και κεράτωση σημαίνει την πάχυνση του δέρματος. Μπορεί να είναι μόνο μια δωδεκάδα ή ομάδες. Είναι συνήθως ένα ανοιχτό καφέ, και στη συνέχεια να γίνει σκούρο καφέ ή σχεδόν μαύρο χρώμα. Μπορούν να οβάλ κηλίδες, ή πλήρη μορφή της.

Σμηγματορροϊκή κεράτωση - αίτια

Η ακριβής αιτία της σμηγματορροϊκή κεράτωση είναι άγνωστη. Τείνει να τρέξει σε μερικές οικογένειες, έτσι ώστε η γενετική μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο.

Σμηγματορροϊκή κεράτωση συνήθως μοιάζει με μια σταγόνα από κερί ή κονδυλωμάτων-όπως ανάπτυξη. Εμφανίζεται συνήθως στο κεφάλι, το λαιμό ή τον κορμό.

Μπορείτε να αναπτύξουν ένα ενιαίο ή ομάδα αυξάνει την ανάπτυξη. Αν και δεν είναι επώδυνη, σμηγματορροϊκή κεράτωση μπορεί να είναι δυσάρεστες, ανάλογα με το μέγεθος και τη θέση. Να είστε προσεκτικοί να μην τα τρίψετε. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε φλεγμονή, αιμορραγία και λοίμωξη.

Σμηγματορροϊκή κεράτωση - Θεραπεία

Ιατρική περίθαλψη δηλώνει την επιτυχία όσον αφορά τη χρήση τριχλωροξικό οξύ, το γαλακτικό αμμώνιο ή άλλες χημικές ουσίες peeling βλάβες. Teraapia χειρουργική επέμβαση περιλαμβάνει κρυοθεραπεία με υγρό άζωτο ή διοξείδιο του άνθρακα, και ciuretajul electrodesicarea βιοψία εφαπτόμενο, Dermabrasion και laser.