Σπίλοι κρεατοελιές μελαγχρωματικών - εικόνες

Σπίλοι κρεατοελιές μελαγχρωματικών - εικόνες

copyright:
wikimedia.org

Σπίλοι κρεατοελιές μελαγχρωματικών - είναι μερικά από τα πιο κοινά οφέλη που προκύπτουν για το δέρμα. Σε γενικές γραμμές, είναι συχνά αναφέρεται ως κρεατοελιές, κηλίδες ομορφιάς ή σημάδια. Μελαγχρωματικών σπίλων μπορεί να είναι παρόντες κατά τη γέννηση ή γύρω από τη στιγμή της γέννησης. Τείνουν να είναι υψηλότερη, τυφλοπόντικες καλούνται συγγενείς σπίλοι. Κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας "κανονική κρεατοελιές" μπορεί να κάνει την εμφάνισή της. Συνήθως, είναι το δέρμα χρώματος, σε σχήμα θόλου / πληρωμής που μπορεί να εμφανιστεί οπουδήποτε στο δέρμα. Οι άνθρωποι ήταν κατά μέσο όρο 15-20 μελαγχρωματικών σπίλων.


Σπίλοι κρεατοελιές μελαγχρωματικών - αίτια

Γενετική παίζει ρόλο στην μελαγχρωματικών σπίλων. Μερικές οικογένειες έχουν μια τάση να αναπτύξουν πιο κρεατοελιές από τους άλλους.

Οι τυφλοπόντικες είναι αβλαβή, αλλά μερικές φορές μπορεί να μπερδευτεί με τον καρκίνο του δέρματος από λαϊκούς. Αυτό μπορεί να ισχύει ιδιαίτερα για έναν τύπο που ονομάζεται mole δυσπλαστικών σπίλοι . Οποιαδήποτε αύξηση στην τυφλοπόντικες που οδηγούν σε αλλαγές στο μέγεθος, το χρώμα, το σχήμα, αιμορραγία, τρώει τακτικά ή είναι ερεθισμένο ή ερεθισμένο πρέπει να αξιολογηθεί από έναν δερματολόγο. Αν και μπορεί να εξαλείψει πολλά από τα οποία για λόγους αισθητικής, η αφαίρεση δεν απαιτείται αν δεν είναι ερεθισμένο, φλεγμονή ή ύποπτη.

Σπίλοι κρεατοελιές μελαγχρωματικών - Θεραπεία

Moles - μελαγχρωματικών σπίλων μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα, ειδικά για λόγους αισθητικής, αλλά και όταν οι ξηροί καρποί είναι ερεθισμένο .