Σπίλοι σμηγματογόνων - εικόνες

Σπίλοι σμηγματογόνων - εικόνες

copyright:
dartmouth.edu

Σπίλοι σμηγματογόνων - δεσμευμένη βλάβη "hamartomatous" που αποτελείται κυρίως από σμηγματογόνων αδένων, επιδερμική σπίλοι σεβακικό σπίλοι και τα κονδυλώματα είναι στενά συνδεδεμένα, και πολλοί συγγραφείς τους θεωρούν ως εναλλακτικές λύσεις.

Σπίλοι σμηγματογόνων - αίτια

Οι οικογενής περιπτώσεις έχουν αναφερθεί. Pluripotentiael μεταλλάξεις στα κύτταρα κατά τη διάρκεια της εμβρυογένεσης μπορούν να δημιουργήσουν διαφορετικές γραμμές της διαφοροποίησης που περιλαμβάνονται στο organoid σπίλοι.

Σπίλοι σμηγματογόνων φαίνεται να ανταποκρίνεται στις ορμονικές επιδράσεις, η βλάβη μπορεί να αυξηθεί από τη γέννησή του, να γίνει ισοπέδωσε στην παιδική ηλικία, και να γίνει μεγάλη και πάλι κατά τη διάρκεια της εφηβείας.

Σπίλοι σμηγματογόνων μπορεί να είναι υπεύθυνη για την προδιάθεση να αναπτύξουν βασικοκυτταρικό καρκίνωμα και άλλων όγκων σε αυτό το τραύμα.

Σπίλοι σμηγματογόνων μέσα από τρία διακριτά στάδια κλινικά ως εξής:


Σπίλοι σμηγματογόνων - Θεραπεία

κίνδυνος κακοήθειας είναι δύσκολο να προσδιοριστεί με ακρίβεια, και κακοήθεις αλλαγές μπορεί να εμφανιστούν σε οποιαδήποτε ηλικία. Λόγω του κινδύνου αυτού, προτείνουμε πλήρη χειρουργική εκτομή, κατά προτίμηση πριν από την εφηβεία, επειδή η πύκνωση της βλάβης μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο κακοήθειας με την ηλικία.
Ολικού πάχους εκτομή του δέρματος συνήθως απαιτείται, και την έγκαιρη καταστροφή δεν συνιστάται, γιατί μπορεί να καλύψει τις κακοήθεις αλλαγές στην επιφάνεια πρωτογενείς ανασυγκρότηση είναι συνήθως δυνατή.