Καρκίνο του παχέος εντέρου - εικόνες

Καρκίνο του παχέος εντέρου - εικόνες

copyright:
pozemedicale.org

Καρκίνο του παχέος εντέρου - εικόνες

copyright:
pozemedicale.org

Καρκίνο του παχέος εντέρου - είναι ένας κακοήθης όγκος του παχέος εντέρου. Καλοήθεις πολύποδες του παχέος εντέρου μπορεί να είναι πρόδρομες του καρκίνου του παχέος εντέρου.

Καρκίνο του παχέος εντέρου - αίτια

Τα συμπτώματα του καρκίνου του παχέος εντέρου εξαρτάται από την εντόπιση του όγκου στο έντερο και κατά πόσο έχει εξαπλωθεί σε άλλα μέρη του σώματος (μετάσταση). Βλέννη στα κόπρανα είναι συχνά συνοδεύεται t είναι το σκοτεινό αίμα (μαύρο). Εντέρου παράτυπες και μεταβλητή ως συνέπεια - εναλλασσόμενο διάρροια /

 

δυσκοιλιότητα . Ένας όγκος που είναι αρκετά μεγάλο για να γεμίσει ολόκληρη αυλού του εντέρου μπορεί να προκαλέσει εντερική απόφραξη. Η κατάσταση αυτή χαρακτηρίζεται από δυσκοιλιότητα, κοιλιακό άλγος, διάταση της κοιλίας και έμετο. Μερικές φορές αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διατατική εντέρου και διάτρηση του προκαλώντας περιτονίτιδα.

Καρκίνο του παχέος εντέρου - Θεραπεία

Χειρουργικά επηρεάζονται τμήμα του εντέρου πρέπει να αφαιρεθεί και τα δύο άκρα συνδέονται με ένα ράμμα εντέρου. Εάν ο όγκος βρίσκεται πολύ κοντά στο ορθό έντερο, αυτή η μέθοδος είναι δυνατό, είναι εν ενεργεία μια τεχνητή πρωκτό.