Καρκίνος μυών - εικόνες

Καρκίνος μυών - (μαλακών μορίων), είναι μια εξαιρετικά σπάνια μορφή καρκίνου που εμφανίζεται στους ιστούς του σώματος conjuntive. Αυτός ο καρκίνος είναι πιο συχνή στα παιδιά είναι ένα από τα κορυφαία πέντε πιο κοινές μορφές καρκίνου διαγνώστηκαν μεταξύ των παιδιών.

Καρκίνος μυών - αίτια

Στα πρώιμα στάδια, μαλακών μορίων που συνήθως δεν προκαλούν συμπτώματα. Επειδή οι μαλακοί ιστοί είναι σχετικά ελαστική, οι όγκοι μπορούν να αναπτυχθούν αρκετά μεγάλο, παραμερίζοντας φυσιολογικό ιστό, πριν ή

κατά την άποψή του η αιτία κάθε ιατρικό πρόβλημα. Το πρώτο ορατό σύμπτωμα είναι συνήθως ένα ανώδυνο εξόγκωμα ή οίδημα περισσότερο. Αφού ο όγκος μεγαλώνει, μπορεί να προκαλέσει άλλα συμπτώματα όπως πόνο, γιατί μπορεί να πιέσει το νεύρο. Σε περίπτωση που βρισκόταν στην περιοχή της κοιλιάς μπορεί να προκαλέσει κοιλιακό πόνο, συχνά συγχέεται με εμμηνόρροιας κράμπες, δυσπεψία, δυσκοιλιότητα ή άλλες αιτίες.

Καρκίνος μυών - Θεραπεία

Σε γενικές γραμμές, η θεραπεία για μαλακών μορίων εξαρτάται από το στάδιο του καρκίνου. Σάρκωμα Στάδιο είναι με βάση το μέγεθος και το βαθμό του όγκου και κατά πόσο ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί σε λεμφαδένες ή άλλα μέρη του σώματος (μεταστάσεις). Οι θεραπευτικές επιλογές για μαλακών μορίων περιλαμβάνουν χειρουργική επέμβαση, ακτινοθεραπεία και χημειοθεραπεία.