Καρκίνος ουρήθρα - εικόνες

Καρκίνος ουρήθρα - εικόνες

copyright:
wikimedia.org

Καρκίνος ουρήθρα - Είναι μια σπάνια μορφή καρκίνου, μια ασθένεια στην οποία τα κύτταρα έχουν κακοήθη (καρκινικών) στην ουρήθρα. Αν και αυτό το σώμα είναι μεγαλύτερη στους άνδρες παρά στις γυναίκες, ο καρκίνος ουρήθρας σε συχνότητα έχει τα δύο φύλα είναι παρόμοια. Συνήθως, η ηλικία έναρξης είναι συνήθως μετά την ηλικία των 55 ετών.

Καρκίνος ουρήθρα - αίτια

Συνήθως, οι ασθενείς με καρκίνο της ουρήθρας στο αρχικό στάδιο της ανάπτυξης θα επηρεαστούν από απόφραξη της ουρήθρας, το πέρασμα των ούρων που εμποδίζει και να το αφαιρέσετε. Η κλινική εικόνα χαρακτηρίζεται από

υψηλή ουροποιητικού δυσφορία και τη διακοπή της ροής των ούρων. Σε άλλες περιπτώσεις Εκείνη τη χρονιά δείχνουν λοίμωξη, αίσθημα καύσου ή κάψιμο κατά την ούρηση και την αποβολή των ούρων αναμιγνύεται με έκανε. Μπορεί να υπάρξει κάποια απώλεια αίματος, ούρων ή αναμειγνύονται με singurlara. Το μείγμα των ούρων με ένα κοινό σύμπτωμα είναι το αίμα στο ουροποιητικό σύστημα Οποιαδήποτε από τον καρκίνο, αλλά αυτό δεν είναι αποδείξεις για την ύπαρξη της άμεσης καρκίνου. Αν δείτε μερικά από αυτά τα συμπτώματα, μην διστάσετε να συμβουλευτείτε έναν ειδικό το συντομότερο δυνατό, επειδή οι περισσότεροι είναι καλύτερο για την καταπολέμηση της θεραπείας του καρκίνου είναι διαγνωστεί νωρίς, όταν υπάρχει ακόμα θεραπεία.

Καρκίνος ουρήθρα - Θεραπεία

Οι θεραπευτικές επιλογές εξαρτώνται από τα ακόλουθα:

Η θεραπεία περιλαμβάνει χειρουργική επέμβαση Μαΐου, ακτινοθεραπεία, χημειοθεραπεία.