Ο καρκίνος του στομάχου - εικόνες

Ο καρκίνος του στομάχου - εικόνες

copyright:
glogster.com

Ο καρκίνος του στομάχου - εικόνες

copyright:
medindia.net

Ο καρκίνος του στομάχου - μπορεί να αναπτυχθεί σε οποιοδήποτε μέρος του στομάχου μπορεί να raspandii σε όλη του στομάχου και άλλων οργάνων γύρω από το ξενοδοχείο. Ο καρκίνος του στομάχου είναι μια κοινή και σοβαρή καρκίνος που αναπτύσσεται από τα επιθηλιακά κύτταρα του αδένες που εσωτερικά τοιχώματα του στομάχου (βλεννογόνο). Καρκίνος του στομάχου είναι επίσης γνωστή ως αδενοκαρκίνωμα του στομάχου.

Ο καρκίνος του στομάχου - αίτια

Ο πρώιμος καρκίνος του στομάχου συχνά δεν έχει συμπτώματα. Όταν cacerul στομάχι μεγαλώνει, είναι τα πιο κοινά συμπτώματα:

Τις περισσότερες φορές, αυτά τα συμπτώματα δεν οφείλονται σε καρκίνο. Άλλα προβλήματα υγείας, όπως έλκος ή κάποια λοίμωξη, μπορεί να προκαλέσει τα ίδια συμπτώματα. Καθένας με αυτά τα συμπτώματα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό, έτσι ώστε τα προβλήματα μπορούν να διαγνωστεί και αντιμετωπιστεί όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ο καρκίνος του στομάχου - Θεραπεία

Θεραπεία του καρκίνου του στομάχου είναι, πάνω απ 'όλα, η πρόληψη: η διακοπή του καπνίσματος και η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ μειώνουν σημαντικά τον κίνδυνο. Επίσης, η μείωση της πρόσληψης αλατιού και αλμυρά τρόφιμα, θα πρέπει να τρώνε περισσότερα φρούτα και λαχανικά. Μετά την εγκατάσταση της νόσου, η χειρουργική επέμβαση είναι η μόνη πιθανώς θεραπευτική αγωγή. Η αφαίρεση του στομάχου (γαστρεκτομή) μπορεί να είναι μερικώς ή ολικώς. Ανάλογα με τον κίνδυνο διάδοσης του σώματος (μεταστάσεις) μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη χημειοθεραπεία και ακτινοβολία, αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής του ασθενούς.