Ο καρκίνος των όρχεων - εικόνες

 

Ο καρκίνος των όρχεων - Είναι μια ασθένεια του όρχεως, η οποία αδιάγνωστη και χωρίς θεραπεία στο χρόνο μπορεί να γενικευθεί. Αυτό συμβαίνει κατά την ανάπτυξη prenhimul (ιστός) ανωμαλίες των κυττάρων, των όρχεων με αυξημένη αναπαραγωγική ηλικία, χαοτική και το σώμα είναι σε θέση να περιορίσει τις φυσιολογικές διαδικασίες που αυξάνουν.

Ο καρκίνος των όρχεων - αίτια

Τα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν ένα ή περισσότερα από τα σημάδια παρακάτω:
- Στις περισσότερες περιπτώσεις το πρώτο σημάδι της νόσου είναι η αλλαγή στον όγκο ή το σχήμα του ενός ή και

των δύο όρχεων - κανονικά δεν είναι πανομοιότυπες σε μέγεθος, αλλά σε καρκίνο των όρχεων μπορεί να εμφανίσουν μείωση ή αύξηση έως τρεις φορές τον όγκο ?

- Οίδημα και / ή κυστική σχηματισμό σε ένα ή δύο όρχεις?
- Βαριά αίσθηση στο όσχεο?
- Αίσθημα ντροπής χαμηλότερο κοιλιακό άλγος, στη βουβωνική χώρα ή χαμηλά στην πλάτη, οσφυαλγίες?
- Μειωμένη λίμπιντο (σεξουαλική ορμή)?
- Εμφάνιση του οσχέου τσάντα υγρών?
- Η εμφάνιση του ίχνη αίματος στο σπέρμα?
- Κόπωση, γενική αδυναμία.

Ο καρκίνος των όρχεων - Θεραπεία

Ο καρκίνος των όρχεων είναι η θεραπεία με:
- Ορχεκτομή (χειρουργική αφαίρεση του όρχεως αδιαθεσίας) θα εκτελεστεί αν palpatoriu εξέταση, υπερηχογράφημα όρχεων και βιοψία επιβεβαίωσε καρκίνο των όρχεων. Σε περίπτωση γενίκευσης της νόσου θα κάνει και Chimo και των πρωτοκόλλων θεραπείας ακτινοθεραπεία, σύμφωνα με την υπάρχουσα βιβλιογραφία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: όρχεων μόνος-εξετάσεις είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για την ανίχνευση τυχόν αλλαγές όσον αφορά την υγεία και ιδιαίτερα των όρχεων είναι ο ευκολότερος τρόπος για την πρόληψη του καρκίνου των όρχεων.

- Ο καλύτερος χρόνος για την εξέταση των όρχεων είναι μετά από ένα μπάνιο ή ντους, όταν οι μύες είναι χαλαροί και κατέβηκε όρχεις.
Μείνετε μπροστά από τον καθρέφτη, σηκώστε το πέος (ή να το κρατήσουν σε μια πλευρά), έτσι ώστε να μπορείτε να το εξετάσετε οπτικά, χωρίς όρχεις προβλήματα,. Θα πρέπει να ακολουθήσετε οποιεσδήποτε αλλαγές στο σχήμα ή το μέγεθος των όρχεων.