Σάρκωμα - εικόνες

 

copyright:
wikimedia.org

Σάρκωμα - Ότι ο καρκίνος αρχίζει σε μυς, το λιπώδη ιστό, ινώδη ιστό, τα αιμοφόρα αγγεία, τους ιστούς των οστών ή ότι οι άλλοι υποστηρίζουν το σώμα.

Σάρκωμα - αίτια

- Σε μεγάλο βαθμό από τον τύπο της νόσου, τη θέση, το μέγεθος και τη διεύρυνση του μεγέθους. Κάτω από τα συμπτώματα μπορεί να τις άλλες ασθένειες που προκαλούνται από ένα,

το οποίο μπορεί να είναι καλοήθεις:

- Ο πόνος στα οστά και να παρουσιάζει συνεχή αύξηση articulatiicare.
- Εντοπισμός πρήξιμο / ανύψωση του σώματος (χέρια, πόδια).
- Κάταγμα χωρίς τραύμα ή τραυματισμό από να είσαι προκάλεσε προκάλεσε μια από ανήλικο.

Σάρκωμα Ewing μπορεί να προκαλεί τα ακόλουθα συμπτώματα: πρήξιμο άγνωστης φύσης, με πόνο και πρήξιμο στην περιοχή, απώλεια της όρεξης, πυρετός, αίσθημα κακουχίας, κόπωση, απώλεια βάρους, αν τα spreads ασθένεια.

Μετά την χονδροσάρκωμα Εμπειρία Μαΐου: ένα ογκώδες όγκο μάζα Μερικές φορές, ενδεχομένως με τη συμπίεση του χρόνου, κυρίως με τον πόνο νύχτα και χορήγηση των ΜΣΑΦ μπορεί να μεταφέρει. Πόνος σε ηρεμία και μπορεί να αποτύχει να σημειώσει εκεί για χρόνια, αλλά με την αργή

Αυξήστε την πάροδο του χρόνου.

Ραβδομυοσάρκωμα παρουσιάζεται συνήθως ως μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη πρήξιμο στο χέρι ή πόδι. Μαλακό Συμπτώματα σάρκωμα ιστών, συμπεριλαμβανομένης ραβδομυοσάρκωμα, μπορεί να διαφέρουν ανά περιοχή. Για παράδειγμα, στο ουροποιητικό σύστημα σε όγκους ή γύρω από αυτό επηρεάζουν την ούρηση, και ο όγκος στη βάση του κρανίου μπορεί να συμπιέσει τα νεύρα του κάνουν, προκαλώντας του προσώπου της μυϊκής δύναμης και η μείωση του πόνου σε αυτό το επίπεδο.

Σάρκωμα - Θεραπεία

Η θεραπεία συνίσταται σε χειρουργική εκτομή, χημειοθεραπεία ή ακτινοθεραπεία, ανάλογα με την έκταση του σαρκώματος επέκταση και την υγεία του ασθενούς.