Αιμορροΐδες - εικόνες

"Μεταφράστηκε από το PC Μεταφραστής Google
Παρακαλούμε δικαιολογία για τα λάθη της γλώσσας"

Αιμορροΐδες - Είναι πρησμένο και φλεγμονή φλέβες γύρω από τον πρωκτό ή το ορθό παρακάτω. Το ορθό είναι το τελευταίο τμήμα του εντέρου που οδηγεί στην πρωκτό.

Οι εξωτερικές αιμορροΐδες βρίσκονται κάτω από το δέρμα γύρω από τον πρωκτό. Εσωτερικές αιμορροΐδες αναπτυχθεί στο κάτω ορθού. Εσωτερικές αιμορροΐδες μπορεί να προεξέχουν από τον πρωκτό. Οι περισσότεροι πρόπτωση αιμορροΐδες δώσει πίσω στο εσωτερικό του ορθού από μόνη της.

Αιμορροΐδες - Αιτίες, σημεία και συμπτώματα

Αιτίες

Πρωκτικό ή του ορθού φλέβες προκαλεί αιμορροΐδες. Διάφοροι παράγοντες μπορούν να προκαλέσουν αυτό το πρήξιμο, που περιλαμβάνουν:

Μια άλλη αιτία της αιμορροΐδες είναι η αποδυνάμωση του συνδετικού ιστού του ορθού και του πρωκτού που εμφανίζεται με τη γήρανση.

Η εγκυμοσύνη μπορεί να προκαλέσει αιμορροΐδες, αυξάνοντας την πίεση στην κοιλιά, η οποία μπορεί να αυξήσει τις φλέβες στο κάτω ορθού και του πρωκτού. Για τις περισσότερες γυναίκες, που προκαλείται από αιμορροΐδες εγκυμοσύνης εξαφανίζεται μετά τον τοκετό.

Τα σημεία και συμπτώματα

Το πιο κοινό σύμπτωμα της εσωτερικής αιμορροΐδες είναι φωτεινό κόκκινο αίμα στα κόπρανα, στο χαρτί υγείας ή στην τουαλέτα. Εσωτερικές αιμορροΐδες δεν είναι επώδυνες πρόπτωση συνήθως δεν είναι. Αιμορροΐδες πρόπτωση συχνά cauzeza πόνο, δυσφορία και πρωκτικό κνησμό.

Οι θρόμβοι αίματος μπορούν να αποτελέσουν σε εξωτερικές αιμορροΐδες. Ο θρόμβος αίματος σε φλέβα ονομάζεται θρόμβωση. Thrombosed εξωτερικές αιμορροΐδες προκαλέσει αιμορραγία, επώδυνο πρήξιμο ή σκληρό εξόγκωμα γύρω από τον πρωκτό. Όταν ο θρόμβος διαλύεται, η περίσσεια του δέρματος έχει μείνει πίσω. Το δέρμα μπορεί να ερεθιστούν και να προκαλέσουν κνησμό.

Υπερβολικό τέντωμα, τριβή, ή τον καθαρισμό γύρω από τον πρωκτό μπορεί να είναι συμπτώματα όπως κνησμό και ερεθισμό χειρότερα.

Αιμορροΐδες δεν είναι επικίνδυνες. Τα συμπτώματα συνήθως εξαφανίζονται μέσα σε λίγες ημέρες, και μερικοί άνθρωποι δεν έχουν αιμορροΐδες συμπτώματα.


Διάγνωση

Ο γιατρός θα εξετάσει τον πρωκτό και το ορθό έντερο για να καθορίσουν αν ένα άτομο έχει αιμορροΐδες. και αιμορροΐδες συμπτώματα είναι παρόμοια με τα συμπτώματα άλλων ορθοπρωκτική προβλήματα, όπως αποστήματα σχισμές,, κονδυλώματα και πολύποδες.

Ο γιατρός θα εκτελέσει μια φυσική εξέταση για να ψάξουν για αιμορροΐδες ορατή. Η δακτυλική εξέταση με ένα λαδωμένο γάντια δάχτυλο, και anuscop μπορούν να γίνουν για να δείτε το ορθό.

Η διεξοδική αξιολόγηση και την κατάλληλη διάγνωση από γιατρό, είναι σημαντικό οποιαδήποτε στιγμή, όταν ένα άτομο είναι η αιμορραγία από το ορθό ή αίμα στα κόπρανα. Η αιμορραγία μπορεί να είναι ένα σύμπτωμα άλλων παθήσεις του πεπτικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένου του παχέος εντέρου.

Πρόσθετες εξετάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν για να αποκλείσει άλλες αιτίες της αιμορραγίας, ειδικά κατά ατόμων 40 ετών και άνω:

Αιμορροΐδες - Θεραπεία

απλή δίαιτα και αλλαγές στον τρόπο ζωής συχνά να μειώσει τη διόγκωση και την ανακούφιση από τα συμπτώματα της αιμορροΐδες αιμορροΐδες. Μια διατροφή πλούσια σε φυτικές ίνες μπορεί να κάνει κόπρανα πιο μαλακά και πιο εύκολο να κινηθεί, να μειώσει την πίεση στις αιμορροΐδες που προκαλείται από στράγγισμα.

Fiber βρίσκεται στα φυτά. Το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να χωνέψει ινών, αλλά και φυτικές ίνες βοηθά στη βελτίωση της πέψης και στην πρόληψη της δυσκοιλιότητας. Καλές πηγές φυτικών ινών είναι τα φρούτα, τα λαχανικά και τα δημητριακά ολικής αλέσεως.

Οι γιατροί μπορεί επίσης να προτείνει τη λήψη μαλακτικό των κοπράνων ή χύμα συμπλήρωμα ινών όπως το psyllium (Metamucil) ή μεθυλοκυτταρίνης (Citrucel).

Άλλες αλλαγές που μπορεί να βοηθήσει να ανακουφίσει τα συμπτώματα της αιμορροΐδες περιλαμβάνουν

κρέμες και υπόθετα μπορεί να ανακουφίσει προσωρινά τον πόνο και κνησμό των αιμορροΐδων. Αυτές οι θεραπείες θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα, διότι η μακροχρόνια χρήση μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο δέρμα.

Αν το σπίτι θεραπείες αποτύχουν να ανακουφίσουν τα συμπτώματα, η θεραπεία μπορεί να είναι απαραίτητο όταν πραγματοποιείται στο γραφείο ή στο νοσοκομείο του γιατρού. Εξωτερικά Ιατρεία θεραπείες για τις εσωτερικές αιμορροΐδες περιλαμβάνουν:

μεγάλες εξωτερικές αιμορροΐδες εσωτερικές αιμορροΐδες ή δεν ανταποκρίνονται σε άλλες θεραπείες μπορεί να αφαιρεθεί χειρουργικά.