Εντερική απόφραξη - εικόνες

Εντερική απόφραξη - εικόνες

copyright:
2.bp.blogspot.com

 

Εντερική απόφραξη - Είναι η απόφραξη του λεπτού εντέρου ή του παχέος εντέρου αποτρέπει τροφές και ρευστά που για να περάσει.

Εντερική απόφραξη - Αιτίες, σημεία και συμπτώματα

Αιτίες

Εντερική εμποδίζει να προκύψει ως αποτέλεσμα της CAN μηχανικών εμποδίζει - Όταν μια κήλη ή του εντέρου όγκων προκαλεί απόφραξη. Ή να εμποδίζουν το έντερο (εντερική εμποδίζει) να συμβεί λόγω του γεγονότος CAN

ότι τα έντερα λειτουργεί σωστά. Αυτός ο τύπος του εντέρου παραλυτικό ειλεό ονομάζεται εμποδίζει (ψευδο-παρεμποδίσει).

Κοινές αιτίες των μηχανικών του λεπτού εντέρου εμποδίζει είναι:

Κοινές αιτίες των μηχανικών εμποδίζουν του παχέος εντέρου είναι η μηχανική:

Αιτίες Αυτό οφείλεται στο γεγονός μπορεί να προκύψουν που δεν λειτουργούν τα έντερα (παραλυτικός corecIleus)
παραλυτικό ειλεό σε, έντερο δεν λειτουργεί σωστά λόγω των μυών ή νεύρων προβλήματα. Την κινητικότητα του εντέρου είναι πολύ μειωμένη ή απούσα, γεγονός που καθιστά δύσκολο για τα τρόφιμα και τη ροή του υγρού στο πεπτικό σύστημα, μέσω ομαλά.

Παραλυτικό ειλεό μπορεί να επηρεάσει οποιοδήποτε μέρος των εντέρων. Αιτίες μπορεί να περιλαμβάνουν:

Τα σημεία και συμπτώματα

Τα σημεία και συμπτώματα του εντέρου εμποδίζει (εντερική παρεμποδίσει) περιλαμβάνουν:


Διάγνωση

Οι δοκιμές που χρησιμοποιούνται για τη διάγνωση του εντέρου και να εμποδίσουν τις διαδικασίες περιλαμβάνουν:

Εντερική απόφραξη - Θεραπεία

Η θεραπεία εξαρτάται από τα αίτια της εντερικής εμποδίζει προκαλείται ένα. Η θεραπεία για εντέρου παρεμποδίζει (εντερική παρεμποδίσει) που απαιτούν νοσηλεία.

 

Η θεραπεία για τις μηχανικές μερικώς παρεμποδίζουν
αν εμποδίζεται στη μηχανική και υγρή τροφή Μερικοί μπορεί να περάσει Όταν ο γιατρός συστήσει μια ειδική δίαιτα Μαΐου χαμηλή σε φυτικές ίνες, το οποίο είναι ευκολότερο. Όχι, αν η επισκευή δεν εμποδίζει τον Εαυτό, μπορεί να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση για να ανακουφίσει εμποδίσουν.

Η θεραπεία για την πλήρη μηχανική παρεμποδίζουν
εμποδίζει πλήρη Αυτός είναι τίποτα δεν μπορεί να περάσει μέσα από τα έντερα, η χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει blocaulj απαιτεί συνήθως. Χειρουργική επέμβαση συνήθως περιλαμβάνει την αφαίρεση του παρεμποδίζεται τμήμα των νεκρωτικών και ότι οποιαδήποτε εντέρου.

Η θεραπεία για εντέρου παρεμποδίζει (εντερική παρεμποδίσει) για το παραλυτικό ειλεό
Εάν ο γιατρός σας καθορίζει τα σημεία και τα συμπτώματα που έχει προκαλέσει παραλυτικό ειλεό από, ΤΟΤΕ την παρακολούθηση του ασθενούς είναι προϋπόθεση για μία ή δύο ημέρες στο νοσοκομείο. Παραλυτικό ειλεό είναι μια προσωρινή κατάσταση Συχνά ίδιου του περνάει. Εάν δεν παραλυτικό ειλεό Βελτίωση μέσα σε λίγες ημέρες, τα ναρκωτικά το γιατρό σας ότι μπορεί να προκαλέσει συσπάσεις των μυών νά διατάξει Μπορεί να βοηθήσει τα τρόφιμα και τα υγρά που περνούν από τα έντερα.