Ραγάδες του πρωκτού - εικόνες

 

"Μεταφράστηκε από το PC Μεταφραστής Google
Παρακαλούμε δικαιολογία για τα λάθη της γλώσσας"

Ραγάδες του πρωκτού - Είναι γραμμική βλάβες ή έλκη στα εσωτερικά τοιχώματα των οξέων του Ορθού Το οβάλ κάτω (πρωκτό) που προκαλεί πόνο κατά τη διάρκεια της κινητικότητας του εντέρου. Είναι μια συνηθισμένη κατάσταση. Ραγάδες του πρωκτού να οδηγήσει σε πιο σοβαρές καταστάσεις.

Ραγάδες του πρωκτού - Αιτίες, σημεία και συμπτώματα

Αιτίες

Ραγάδες του πρωκτού έχουν προκαλέσει έναν τραυματισμό από το έτος (τραύμα) του πρωκτικού σωλήνα. Αυτή η κατάσταση μπορεί να συμβεί εάν:

Επίσης, μπορεί να προκαλεί τον τοκετό, το τραύμα για να το πρωκτικό κανάλι. Κατά τη διάρκεια του τοκετού, Ανάπτυξη Μερικές γυναίκες ραγάδες του πρωκτού. Επίσης μπορεί να προκαλέσει ρωγμές από την ψηφιακή εισαγωγής (π.χ., Κατά την εξέταση έτος), οι ξένοι εισαγωγή σώμα ή πρωκτική επαφή.

Επειδή πολλοί άνθρωποι είναι δυσκοίλιοι ή έχουν διάρροια χωρίς να ραγάδες του πρωκτού, πολλοί ειδικοί πιστεύουν υπάρχουν και άλλες αιτίες της ραγάδες του πρωκτού Αρκετές. Μερικοί άνθρωποι έχουν υπερβολική ένταση στους Μαΐου δύο μυϊκή δακτυλίους (σφιγκτήρων) τον έλεγχο από τον πρωκτό. Εξωτερικές σφιγκτήρα του πρωκτού είναι υπό συνειδητό έλεγχο. Αλλά το εσωτερικό του σφιγκτήρα του πρωκτού είναι υπό συνειδητό έλεγχό σας σημείωμα. Αυτή η μυϊκή ένταση παραμένει υπό πίεση ή ανά πάσα στιγμή. Μια σχισμή εάν το εσωτερικό σφιγκτήρα Μαΐου Ανάπτυξη ηρεμίας γίνεται πάρα πολύ υψηλή πίεση, σπασμός και προκαλεί μείωση της ροής του αίματος από τον πρωκτό.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να είναι μια σχισμή προκάλεσε από Η νόσος του Crohn , Αιτίες της φλεγμονώδους νόσου του εντέρου που αιματηρή διάρροια, κοιλιακό άλγος, πυρετό, απώλεια βάρους, και ρωγμές ή συρίγγια κοντά στον πρωκτό.

Τα σημεία και συμπτώματα

Μια πρωκτική σχισμή οδηγεί σε μια απότομη πόνο, φαγούρα, κάψιμο πόνος κατά την κυκλοφορία του εντέρου. Ο πόνος μπορεί να είναι σοβαρή, μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες.

Ρωγμές μπορεί να έχει φαγούρα. Θα αιμορραγούν εύκολα ή συχνά προκαλεί ένα κιτρινωπό υγρό απαλλαγή. Μπορείτε να δείτε ένα μικρό κόκκινο αίμα λεκέ στο ιστό ένα φωτεινό μερικές σταγόνες στην τουαλέτα ή στην τουαλέτα. Αίμα χωρίζεται από την καρέκλα. Σκούρο κόκκινο καρέκλες με σκούρο αίμα ανάμικτο με τα κόπρανα αναφέρεται διαφορετικά, ενδεχομένως, φλεγμονώδη νόσο του εντέρου ή του καρκίνου του παχέος εντέρου. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον γιατρό αν έχετε οποιαδήποτε αιμορραγία.

Μερικές φορές, πρωκτική σχισμή χρόνου μπορεί να είναι μια πληγή που δεν θα επουλωθούν χωρίς πόνο και αιτίες που αιμορραγεί κατά διαστήματα αλλά όχι άλλα συμπτώματα.


Διάγνωση

Οι περισσότεροι γιατροί μπορούν να διαγνώσουν πρωκτική σχισμή με το έτος βάσης των συμπτωμάτων και με την εξέταση από τον πρωκτό. Συνήθως, ο γιατρός δείτε την σχισμή με ήπια CAN χωρίζει την περιοχή των γλουτών.

Ο γιατρός σας κάνει μια δακτυλική εξέταση Μαΐου με το χρόνο ή μέσο (anoscope) να εξετάσει τη σχισμή. Αλλά αν η σχισμή είναι εξαιρετικά επώδυνη, ο γιατρός θα περιμένει, συνήθως μέχρι να αρχίσει να θεραπεύσει, πριν προβεί σε νέα εξέταση του ορθού για να αποκλείσει άλλα προβλήματα. Ένα τοπικό αναισθητικό που χρησιμοποιείται μπορεί να είναι απαραίτητο εάν έτος είναι άμεση εξέταση.

Εάν έχετε πολλές ρωγμές κατά το έτος της περιοχής πρωκτό, μπορεί να αναφέρεται η δυνατότητα να έχουν φλεγμονώδη πάθηση του εντέρου Μια άλλη θα Suche ασθένεια, η σύφιλη, ένα αποδυναμωμένο ανοσοποιητικό σύστημα, η φυματίωση, HIV λοίμωξη, ή καρκίνος του πρωκτού. Κατά μήκος της μέσης γραμμής σχισμές σημειώνονται τα περισσότερα, πάνω ή κάτω από τον πρωκτό.

Ραγάδες του πρωκτού - Θεραπεία

Οι περισσότεροι μπορούν να αντιμετωπιστούν οι ρωγμές στο σπίτι με εμβάπτιση σε ζεστό ρηχά νερά του σωλήνα (Sitz μπάνιο) για 2 ή 3 φορές την ημέρα, αύξηση σε ίνες διατροφή και καθαρτικά για τη δυσκοιλιότητα Λαμβάνοντας. Παρά το γεγονός ότι ο πόνος και το νήμα θεραπεία μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες για να αναρρώσει πλήρως Αρκετές. Μερικές φορές οι ραγάδες επουλωθούν χωρίς θεραπεία.

Είναι καλό να έχουμε μια διατροφή που δεν ήταν δυσκοιλιότητα, με βάση τις φυτικές ίνες και το πόσιμο νερό ή άλλα υγρά θα καταστήσει επίσης κόπρανα πιο εύκολο να περάσει και πιο μαλακό.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια αλοιφή χωρίς ιατρική συνταγή, με βάση την Thos Suche ως οξείδιο του ψευδαργύρου, Anusol, ή 1% υδροκορτιζόνη να απαλύνει τους ιστούς του πρωκτού. Τα στοιχεία δείχνουν Sitz λουτρά, όμως, ότι οι φυτικές ίνες και να βοηθήσει καλύτερα από τις κρέμες.

Θα μπορεί επίσης να εξετάσει τη χειρουργική επέμβαση αν τα φάρμακα τα συμπτώματα δεν σταματούν και δεν θεραπεύει. Η πλέον χρησιμοποιούμενη χειρουργική επέμβαση είναι πλευρική εσωτερική sfincterotomie.