Κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων - εικόνες

Κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων - εικόνες
zoom

copyright:
wikimedia.org

 

Κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων - Λοιμώξεις με κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων (κονδυλώματα) αποτελούν μία από τις πιο κοινές σεξουαλικά μεταδιδόμενες μολύνσεις. Η μόλυνση είναι μια ιογενής λοίμωξη που προκαλείται από έναν ιό και ενός ιού που ονομάζεται θηλωμάτων - Papillloma Ανθρώπινα Virus - HPV.

Κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων - σημεία και συμπτώματα

Η κύρια οδός μετάδοσης των γεννητικών κονδυλωμάτων (γεννητικών condiloamellor) γίνεται σχεδόν αποκλειστικά μέσω της σεξουαλικής επαφής χωρίς προφυλάξεις, του κόλπου, του στόματος ή του πρωκτού.

 

Μπορεί να μεταδοθεί ακόμα και με ένα απλό άγγιγμα της ηβικής χώρας. Ένα μολυσμένο άτομο μπορεί να μολυνθεί ξανά, εάν το μηδέν στην περιοχή και μετά από infectatata επίτευξη ενός υγιούς τομέα.
Η μόλυνση με κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων (κονδυλώματα), εκδηλώνεται με την εμφάνιση των αλλοιώσεων γνωστός ως κονδυλώματα ή σαρκώδη κονδυλώματα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων - του αιδοίου, του πέους, περίνεο, πρωκτό, γκρι, ροζ ή φωτεινό κόκκινο, μαλακό συνοχή.

Κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων - Θεραπεία

Σήμερα δεν υπάρχει θεραπεία ή θεραπεία για λοίμωξη με κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων (κονδυλώματα) HPV. Περίπου 20-30% των ασθενών είναι reimbolnavesc πρώτους 6 μήνες μετά τη μόλυνση, τι μπορεί να γίνει είναι να ενεργεί για τα κονδυλώματα να τους καταστρέψουν.

Ή ο καλύτερος τρόπος πρόληψης είναι το εμβόλιο που προστατεύει από Ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV), αλλά είναι μόνο μερικά τύπους του ιού HPV.