Ψώρα - εικόνες

Ψώρα - εικόνες

copyright:
wikimedia.org

Ψώρα - εικόνες

copyright:
wikimedia.org


 

Ψώρα - είναι μια προσβολή προς το άκαρι Sarcoptes scabiei . Τα ακάρεα είναι μικρές οκτώ πόδια παράσιτα. Πρόκειται για μικροσκοπικά, μόνο 1 / 3 mm σε μήκος και είναι σταθερό μέσα στο δέρμα που προκαλεί έντονο κνησμό . Αυτό που τείνει να είναι χειρότερη τη νύχτα - εμφανίζεται με την εμφάνιση της νυκτερινής άκαρι φαγούρας λωρίδα καμπύλη τάφρων, σκοτάδι, 5 - 15 mm στην χοληδόχο μαργαριτάρι τέλος και τάφρων μήκους.

Ψώρα - σημεία και συμπτώματα

Ψώρα προκαλέσει δερματικό εξάνθημα που αποτελείται από κόκκινες προσκρούσεις και κυψέλες που πλήττει ορισμένες περιοχές του σώματος. Η ψώρα μπορεί να προκύψει μεταξύ των δακτύλων, στους καρπούς και πίσω

 

από το αγκώνες, τα γόνατα, τη μέση και τον ομφαλό, περιοχές γύρω από τις θηλές, τις πλευρές και πίσω του τα γεννητικά όργανα τα πόδια και τους γλουτούς. Ανωμαλίες (ονομάζονται βλατίδες ιατρική) μπορεί να περιέχουν κρουστών αίματος. Στις περισσότερες περιπτώσεις ψώρας που επηρεάζει υγιείς ενήλικες, δεν υπερβαίνει τα 10 ή 15 ζωντανά ακάρεα, ακόμη και αν υπάρχουν εκατοντάδες προσκρούσεις και φουσκάλες.

Ψώρα - Θεραπεία

Θεραπεία της ψώρα είναι μάλλον εύκολη με παίρνουν τα φάρμακα συνταγών.

- Με scabicide - περιεκτικότητα σε θείο, βενζυλική βενζοϊκό?
- Επικοινωνία με εντομοκτόνα - lindane, malahtionul, crotamitonul. Είναι εφαρμοστεί ως κρέμες από το λαιμό και κάτω όλο το σώμα. Αντιμετωπίστε όλους τους εταίρους.