Akne - képek

Akne - képek

copyright:
wikimedia.org

Akne - (pattanások, acne vulgaris, közönséges akne) nem csak egy probléma a tizenévesek számára, befolyásolhatja az emberek 10 éves és 40 éves korig.

Pattanások jelenhetnek meg a bőrön, ami a következő: Whitehead , Mitesszerek , Kosarak, pustula, ciszta (mély kosarak). Gennyes hólyagok.

 

Akne - okoz

Akne okozta túlműködés faggyúmirigyek, hogy titkos olajos anyagok a bőrre.

A bőr felülete van egy csomó kis faggyúmirigyek csak a felszín alatt. Ezek a mirigyek termelnek a faggyú (természetes olaj), hogy a bőr sima és rugalmas.

Pórusok (lyukak a bőrön) lehetővé teszi a faggyút, hogy elérjük a bőr felületén. Haj nő is, ezeken keresztül pórusokat.

Faggyúmirigyek emberek akne különösen érzékenyek a normális vér nevű hormon a tesztoszteron, természetesen megtalálható a férfiak és a nők.

Ha Ön hajlamos az akne, a tesztoszteron elindítja a faggyúmirigyek, hogy készítsen a faggyú. Ugyanakkor, az elhalt hámsejteket, ne jöjjön le megfelelően és blocaza tüsző.

Az E két hatás termel halmozódnak baktériumok hajhagymákat. Ez vezet a mitesszerek és a fehér.

Egyes emberek, akne nem továbblépni ebben a szakaszban.

Akne általában okozhat egy vagy több az alábbi tünetek:

Akne - Kezelés

Akne kezelés során figyelembe kell venni a fajta akne: visszatartás, gyulladásos vagy vegyes, és az intenzitás és a gravitáció.
Bár enyhe akne / helyi első bálozó súlyos akne nagyon bonyolult csökkentése seborrhea, bevezetése izotretinoin vagy antibiotikumok szájon át, mikrosebészeti kezelés, bőrgyógyászat, kozmetikai kezelés, pszichológiai támogatás.