Androgén alopecia - képek

Androgén alopecia - képek

copyright:
wikimedia.org

Androgén alopecia - képek

copyright:
wikimedia.org

Androgén alopecia - egy állapot nagyon gyakori a hajhullás a férfiak és a nők . Ötven százalék a férfiak és 50. életévüket betöltött nők 40%-a menopauza némi androgén alopecia. Hajhullás fokozatos. A férfiak androgén alopecia, hajhullás lép fel a fronto-temporális régiók és a tetején a fejbőr, súlyosságától függően. A nők esetében az androgén alopécia a diffúz és a lokalizált centroparietal, a homlok általában ép a nők.

Androgén alopecia - okoz

Okai lehetnek:

Jegyzéke tünetek említett különböző forrásokból androgén alopécia tartalmazza a 3 felsorolt ​​tünetek a következők:

Androgén alopecia - Kezelés

A kezelés vagy orvosi vagy chirurgical.Medicamentele bizonyítható, hogy azokat megfelelő androgén alopecia van: minoxidil (Rogaine ®) és szóbeli finaszterid (Propecia ®). Minoxidil a haj regrowth siker elfogadható, körülbelül 10%-a férfi. A nők 50%-show minimális haj regrowth haj regrowth és 13% mérsékelt. A kezelés élethosszig. Hét százaléka beteg tapasztalhatja irritáció (égő érzés, viszketés, bőrpír) miatt minoxidil oldattal.

Állandó hajátültetés hátsó és oldalsó fejbőr hajhullás sikeres eljárás, de általában megkövetelik, három-négy ülés két év alatt, hogy töltse ki a területet, megfelelő sűrűségű.