Atópiás dermatitis - képek

Atópiás dermatitis - képek

copyright:
wikimedia.org

"Fordította Google Translator
Elnézést a hibákat a nyelv"

Atópiás dermatitis - egy nagyon gyakori, gyakran krónikus (hosszú távú) bőr betegsége nagy hányadát teszik ki a lakosság körében. A sok beteg, atópiás dermatitis társul más atópiás betegségek: asztma, allergiás rhinitis, urticaria, ételallergia. Van egy örökletes komponens ezt a betegséget.

Atópiás dermatitis - okoz

Az ok az atópiás dermatitis nem ismert, de úgy tűnik, a betegség eredő kombinációja factoride genetikai

(örökletes) és környezeti tényezők. Úgy tűnik, hogy egy alap túlérzékenység és a tendencia, hogy növelje a viszketés. A bizonyítékok arra utalnak, hogy a betegség összefügg a többi, úgynevezett atópiás betegségek, mint a széna (szezonális allergiák) és az asztma, amely sok ember ekcéma. Ezen kívül, sok gyermek leküzdeni a tüneteket, az atópiás dermatitis alakulhat szénanátha vagy asztma. Bár egy betegség, az nem feltétlenül egy másik, akkor köthető, így a kutatók nyomokat megértéséhez atópiás dermatitis.

Betegség tüneteit is kiütések, viszketés . Bár a tünetek eltérőek lehetnek, az egyik személy a másik, a leggyakoribb tünetek, száraz, viszkető, vörös bőr. Viszketés a pecsét a betegség. Az érintett bőrfelületet területek közé tartozik a hátsó a térd, a csukló, arcot és kezet. Ritkábban lehetnek repedések a fül mögé, és a különböző kitörések a test más részén.

Atópiás dermatitis - Kezelés

A kezelés során közötti partnerség orvos és beteg családtagok. Az orvos fogja javasolni, kezelési tervet a beteg kora, a tünetek, és az általános egészségi állapot. Beteg és a családtagok játszanak nagy szerepet a siker a kezelési terv, ha követi orvosa utasításait.

A kezelés során a következőket bőrlágyító, elkerülése kiváltó és néha a helyi kortikoszteroidok.