Cellulit - képek

Cellulit - képek

copyright:
wikimedia.org

Cellulit - A legtöbb nő cellulitisz - különösen pielemai zsír jelenik meg a comb, csípő és a fenék. Bár nem súlyos betegség, cellulit lehet csúnya. Cellulit néz ki, mint a bőr göröngyös alveolitis. Ez gyakran a bőr, mint a sajt vagy a narancs-héj szerkezetű. Cellulit változó súlyosságú, enyhe esetben csak akkor látható, ha a bőr feszes az ujjai között.

Cellulit - okoz

A cellulitisz nem egy komoly egészségügyi állapot és a szükséges kezelést. Tény, hogy sok orvosok úgy vélik, narancsbőr normális esemény.

Azonban, ha aggódik a megjelenése a bőrön, keresse fel orvosát, vagy a bőrgyógyász.

A cellulitisz okozta rostos kötőszövet zsinór, hogy kapcsolatba az izom alapjául szolgáló bőrt. .
Tényezők, amelyek növelhetik az esélyét a cellulit a következők:

Cellulit - Kezelés

 

Fogyás
Fogyás - révén az egészséges étrend és a rendszeres testmozgás - talán a legnagyobb kedvezményes elbánás a cellulitisz. Előnyök a fogyás korlátozottak, azonban lehet, még kevésbé látható narancsbőr a fogyás, akkor nem fog eltűnni teljesen.

Lézerek és rádiófrekvenciás rendszerek
Talán a legígéretesebb orvosi kezelés a lézer és rádiófrekvenciás rendszerek kombinált negatív szöveti masszázs, rádiófrekvenciás és infravörös fény cellulit kezelésére. Egy másik rendszer szöveti masszázs kombinálva dióda lézer energiáját. Mindkét rendszer javítását cellulit, miután egy sor több kezelést hetente kétszer. Eredmények is igénybe vehet akár hat hónapot.

Zsírleszívás
Vannak, akik fordulhat zsírleszívás, mint a kezelés a narancsbőr. Során zsírleszívás, sebész beszúr egy keskeny csövön keresztül a bőr alatti apró bemetszéseket, majd szívó zsírsejtek. Bár a zsírleszívás is alakját a tested, nem fogja megszüntetni cellulitisz, és lehet, hogy rosszabb cellulit megismétlődése.