Csalánkiütés - képek

Csalánkiütés - képek

copyright:
bryanking.net

 
   

Csalánkiütés - nem fertőző. Csalánkiütés olyan bőrbetegség, amely jellemző a kis foltok (patch), rózsaszín vagy vörös bőr okozhat viszketést. Foltokat lehet kicsi vagy nagy, és általában viszonylag gyorsan történik, és eltűnnek a saját belül óra vagy nap alatt. Csalánkiütés jelenhet meg, mint kis foltok néhány milliméter vagy néhány centiméter nagy méretben lehet vonni. Hives, hogy egyesíti az egész testet, az úgynevezett "csalánkiütés." Okoznak viszketést, égő vagy szúró érzés.

Csalánkiütés - okoz

Mert csalánkiütés - olyan allergiás reakció, hogy valami, vagy forduljon bizonyos tárgyak lehetnek allergének. Ez kiváltó használatát az új mosószert vagy szappant, sőt gyógyszereket, hogy használja is okozhat csalánkiütést. Is, túl sok stressz kiütéssel járhat - ez az úgynevezett "stressz - urticaria. Mivel nincs két ember ugyanazt a reakciót egy allergén, a kiütés nem fertőző. A leggyakoribb kiváltó okok bizonyos élelmiszerek: tengeri, szamóca, eper, málna, tej, dió és egyes rovarok, általában a gyógyszerek antibiotikumok razpunzatoare kialakulását csalánkiütés.

Csalánkiütés tünetei a következők:

Csalánkiütés - Kezelés

Először el kell távolítani a fő tényezők okozhatnak csalánkiütést, mint például: étkezési élelmiszerek magas allergia: dió, mogyoró, kókusz, eper, paradicsom, mogyoró, stb. Halat, sertést, gabonát - búza, árpa és rozs. Ez jobb elkerülni a szintetikus ruházati és kozmetikai termékeket, és nem utolsó sorban a stressz.

Egyes esetekben, csalánkiütés menj el magától kezelés nélkül, akkor igyon sok folyadékot és párolt gyümölcs-és gyógyteákat. Csalánkiütés kezelés általában nyugodt és gyógyszerek antihistamice.