Ekcéma - képek

Ekcéma - source:dermnet.com
   

Ekcéma - Az ekcéma általános fogalom többféle bőr gyulladása, vagy más néven dermatitisz. A leggyakoribb formája az ekcéma atópiás dermatitis (néhány ember használja ezeket a két kifejezést). Vannak azonban különböző formái az ekcéma. Ekcéma befolyásolhatja az emberek minden korban, annak ellenére, hogy akkor fordul elő leggyakrabban a csecsemők, körülbelül 85%-a vallotta van kezdete előtt 5 évvel.

Ekcéma - okoz

Az orvosok nem tudom a pontos okát az ekcéma a bőr hibáról, amely hatással van a funkciója, mint egy akadályt, esetleg kombinálva kóros működése az immun rendszer úgy vélik, hogy az egyik fontos tényező.

Bizonyos formái az ekcéma is elindíthatja anyagok által, hogy jön a bőrre, mint a szappanok, kozmetikumok, ruházat, mosószerek, ékszerek, vagy a verejték. Környezeti allergének (anyagok allergiás reakciókat válthatnak ki) is okozhat, kitörése az ekcéma. Változások a hőmérséklet vagy páratartalom, vagy mert a pszichológiai stressz vezethet kitörése ekcéma néhány embert.

Az ekcéma elvörösödött bőrtünetek, eszik, vagy ég, bár a megjelenése ekcéma változik személy személyenként és függ az adott típusú ekcéma. Viszketés intenzív, általában az első tünet a legtöbb ember az ekcéma. Néha, ekcéma vezethet hólyagok és sebek, de azt is eredményezheti, hogy a száraz és pikkelyes bőr.

Bár minden régióban a test is befolyásolhatja ekcéma, a gyermekek és felnőttek, ekcéma rendszerint akkor fordul elő az arcon, a nyakon és a belsejét könyök, térd és a boka. A csecsemők, ekcéma rendszerint akkor fordul elő a homlok, arc, alkar, láb, fejbőr és a nyak.

Az ekcéma is előfordulhat néha egy rövid reakció, hogy csak a vezet tünetek néhány óra vagy nap, de más esetekben, a tünetek hosszabb ideig állnak fenn, azok a továbbiakban a krónikus dermatitis

Ekcéma - Kezelés

Célok ekcéma kezelésére, hogy ne viszketés, gyulladás, és romlik. A kezelés az ekcéma egyaránt részt vehetnek az életstílus és a kábítószer-használat. A kezelés minden esetben az egyén életkora, általános egészségi állapot és a típusa és a betegség súlyossága.

Tartása bőr jól hidratált alkalmazásával krémek vagy kenőcsök (alacsony víz-és a magas olajtartalom), és nem merülhet fel - fürdők.