Földrajzi nyelv - képek

Földrajzi nyelv - képek

copyright:
wikimedia.org

Földrajzi nyelv - képek

copyright:
wikimedia.org

"Fordította Google Translator
Elnézést a hibákat a nyelv"

Földrajzi nyelv - egy jóindulatú állapot, amely akkor legfeljebb 3%-át a lakosság körében. Leggyakrabban, a betegek tünetmentes, azonban néhány beteg fokozott érzékenység csípős és fűszeres étel.

Földrajzi nyelv - okoz

A végleges oka még nem tisztázott, de a sérülések láthatók egyre gyakrabban betegek psoriasis. Egy vizsgálatban a betegek psoriasis, földrajzi nyelv fordult elő 10%-ánál, szemben a csupán 2,5%-a kor és nem

kiegyenlített controalata. A poligénes módja az öröklési ajánlotta, földrajzi nyelv. Előfordulási gyakorisága nem növekedett a földrajzi nyelv észlelte miatt a kábítószer-használat vagy a környezetvédelmi ügynökök.

Földrajzi nyelv hatással lehet minden korosztálynak, de még jellemzőbb a felnőtteknél. A betegek lehetnek földrajzi nyelv égő vagy irritáció, a nyelv bevitele után forró vagy fűszeres ételek .
Nyelv bemutatja egy jól körülhatárolt terület erythema, különösen érintő háti és oldalsó margók a nyelv. A területen az erythema építészeti nyelv eltávolítják, a veszteség fonalas papillák és a környező nyálkahártya sorvadás. Környék jól meghatározott, hyperkeratotic, fehér, sárga élek, serpingioase, szabálytalan. Hasonló elváltozások jelen lehetnek más nyálkahártya-területeken.

Földrajzi nyelv - Kezelés

nem kezelik, mint egy jóindulatú és tünetmentes állapotban van.