Hajhullás - képek

Hajhullás - képek

copyright:
wikimedia.org

Hajhullás - képek

copyright:
wikimedia.org

"Fordította Google Translator
Elnézést a hibákat a nyelv"

Hajhullás - általában fokozatosan alakul ki, és hatással van a fejbőr, lehet diffúz vagy foltos, és is minősíthető javítani vagy nonscarring. Sebhelyes alopecia (tartós hajhullás) tönkremenetele miatt a szőrtüsző, ami kisimítja a bőrt, távolítsa el a follikuláris nyílások. Nonscarring alopecia (átmeneti hajhullás) származó károkért a szőrtüsző és a levelek alá follicularis nyílások, lehetővé téve a jövőbeni haj növekedését.

Hajhullás - okoz

Miatt a hormonális változások, irritáció vagy sérülés, egy szőrtüsző van egy rövidebb növekedési fázisban, és vékonyabb, valamint kisebb mértékben nőtt. Haj megy keresztül ciklusban a növekedés és a pihenés. Során minden egyes változik. De általánosságban, a fázisban a haj növekedési ismert anagén, jellemzően tart két-három év. Ez idő alatt, a haj csak nő kevesebb, mint 1 cm / hó. A nyugalmi fázisban hívják telogen.

Ez a fázis általában tart három-négy hónap. Végén a nyugalmi fázisban, a haj esik, és egy új kezdetet, hogy növekedni fog a helyére. Egyszer egy haj esik, a növekedési szakaszban kezdődik újra.

A legtöbb ember számára a hajhullás általában 5-10 hajat naponta. Okoz a hajhullás sokféle lehet, mint a korral járó, köszönhetően a genetikai öröklés, betegség vagy orvosi kezelés.

Hajhullás - Kezelés

Chelios, állandó vagy ideiglenes, nem gyógyítható. De hajhullás kezelések állnak rendelkezésre, hogy elősegíti a haj növekedését, vagy elrejteni hajhullás. Bizonyos típusú hajhullás, a haj is újra növekedés önmagában, kezelés nélkül.