Leukoplakiában - képek

Leukoplakiában - képek

copyright:
wikimedia.org

 

Leukoplakiában - a lemez (splash), fehér vagy szürke színű, hogy alakul a nyelv, belül az arcon és az íny. Leukoplakia foltok is kialakulhat a női nemi szervek területén, azonban ennek oka nem ismert.

Leukoplakiában - okoz

Mi okozza a következők: vegyipari - mint például a dohányzás - a legfontosabb tényező a helyi mechanikai Szegény fogazat, a nem megfelelő szájhigiénia, a fertőző emberi papillomavírus és a belső tényezők, a genetikai hajlam, a jelenleg általánosan elismerte.

A jelen fehér vagy szürke színű foltok a nyelv, az íny, a szájpadláson, arcon vagy a szájüregben jele lehet a leukoplakia. Foltokat lehet fejleszteni lassan hét vagy hónap, és vastag, kissé emelt, és végül hogy egy durva textúra. Ez általában fájdalommentes, de érzékeny lehet megérinteni, hő-, fűszeres ételeket, vagy egyéb irritációt.

Leukoplakiában - Kezelés

Kezelése leukoplakia, ha szükséges, magában foglalja eltávolítja a bosszúság forrása. Például, ha a leukoplakia okozza a fog, vagy pedig szabálytalan felület, a protézis. Ha leukoplakia a dohányzás okozta, kérni fogja, hogy csökkentsék vagy hagyják abba a dohányzást vagy más, dohánytermékek.

Orvosi ellátás áll: elektroagulációs, krioterápia, lézerkezelés vagy sebészeti kimetszés.