Lipoma - képek

 
Lipoma - képek

copyright:
2.bp.blogspot.com

   

"Fordította Google Translator
Elnézést a hibákat a nyelv"

Lipoma - a duzzanat, vagy egy darab áll a zsírsejtek / zsírsejteket. Lipomái a jóindulatú természet, hogy a jóindulatú és lassan növekszik. Általában ezek lipomái alakul ki a bőr alatti szövetek közvetlenül a bőr alatti vagy izomba ritkán. Lipomái elérheti a nagy, és dolgozzon ki több egyszerre. Alkatrész leggyakrabban érintett lipomái van hát, nyak, vállak és karok.

Lipoma - okoz

Okai lipomái fordul elő néhány ember nem ismert, az egyik ok lehet a családban. Azt is megjegyezték, hogy az esélye, hogy egy Lipoma nagyobb, ha az egyik szülő, vagy volt Lipoma. Lipomái fordulhat elő a bőr alatti szövetek ért trauma vagy sérülés.

A tünetek - általában kialakult több csomók a bőr alatt. Lipomái lassan növekszik, és mehet is észre minket évek óta. Lipomái kis csomók és eléri a nagyon nagy. Touch / sajtó lipomái könnyen költözött, ahol nyomást kell kifejteni. Lipoma általában a hit nem fáj azonban, ha fájdalmas lehet, vagy ha már köré szervek okozhat fájdalmat nyomás idegek, és egyéb bonyolult.

Lipoma - Kezelés

Lipomái általában nem igényelnek kezelést. Vegye csak lipomái ami fájdalmat okozhat, és növeli túl gyorsan. Hosszabb el eltávolítása lipomái zavarhatják vagy kozmetikai problémát. Az első dolog, amit tennie kell annak meghatározása, hogy az orvos nem a rák, amely jóindulatú, akkor több lehetőség is, hogy a műtéti eltávolítása lipomái, zsírleszívás, vagy az injekció a szteroid készítmények vezethet csökkentéséhez lipomái, de nem szüntetné meg teljesen.