Necrobiosis lipoidica - képek

Necrobiosis lipoidica - képek

copyright:
dermnet.com

Necrobiosis lipoidica - a betegség a kollagén degeneráció a granulomatosus választ, megvastagodása érfalakat, és a lerakódás a zsír.

Necrobiosis lipoidica - okoz

Necrobiosis lipoidica A pontos oka nem ismert, de a vezető elmélet Necrobiosis lipoidica összpontosított diabéteszes microangiopathia. Más elméletek arra utalnak, trauma vagy gyulladásos vagy metabolikus változásokat.

 

Megint más elméletek szerint antitest-mediált vasculitis okozhat változásokat figyeltek meg Necrobiosis lipoidica.

Necrobiosis lipoidica 3-szor gyakoribb nőkben, mint férfiakban. Az átlagos életkorban alakul ki a 30 éves, de kialakulhat bármely életkorban. Diabeteses betegek általában akkor lépnek fel korán. Tünetmentes mutatja, fényes foltok, amelyek lassan nagyításhoz néhány hónapon vagy éven belül. Piros-barna foltok kezdetben sárga, majd válnak depressziós, atrófiás. Fekély is előfordulhat sérülés után, és leggyakrabban a fájdalom. A fő vád beteg kozmetikai megjelenést az elváltozások. A klinikai aspektusa Necrobiosis lipoidice megkülönböztetésre.

Necrobiosis lipoidica - Kezelés

Kezelés Necrobiosis lipoidica, nem nagyon hatékony, részben azért, mert a pontos etiológiája nem ismert. Mivel okozhat helyi trauma fekélyek Necrobiosis lipoidica védelme, a lábak és rugalmas támogatást harisnyák és lábtámasz hasznos lehet. Kimetszés és oltás sikerült, de a kiújulás előfordulhat másodlagos fedezeti és érrendszeri elváltozások.