Nevus anyajegyek melanocytic - képek

Nevus anyajegyek melanocytic - képek

copyright:
wikimedia.org

Nevus anyajegyek melanocytic - néhány a leggyakoribb származó jövedelem a bőrt. Általánosságban elmondható, hogy gyakran nevezik vakondok, kirándulóhelyek vagy anyajegyek. Melanocytic Nevi lehetnek jelen a születéskor, vagy bárhol a születési időt. Ezek általában magasabb, anyajegyek nevezzük veleszületett Nevi. A gyermekkorban "szabályos anyajegyek" is elkezdenek megjelenni. Általában, ezek a bőr színű, kupola alakú / fizetési hogy bárhol megjelenhetnek a bőrön. Az emberek átlagosan 15-20 melanocytic Nevi.

Nevus anyajegyek melanocytic - okoz

Genetika is szerepet játszik melanocytic Nevi. Néhány család a tendencia, hogy dolgozzon ki több anyajegy, mint mások.

Ezek anyajegyek ártalmatlanok, de néha lehet összetéveszteni a bőrrák laikus személyek. Ez különösen igaz az olyan típusú anyajegy úgynevezett diszpláziás nevus . Bármilyen növekedése mol vezető változások méret, szín, forma, vérzés, eszik rendszeresen, vagy begyullad vagy irritált kell értékelni egy bőrgyógyász. Bár ki tudja küszöbölni sokan közülük a kozmetikai okokból eltávolítás nem szükséges, kivéve, ha azok irritált, gyulladt vagy gyanús.

Nevus anyajegyek melanocytic - Kezelés

Anyajegyek - melanocytic Nevi is könnyen el lehessen távolítani, különösen a kozmetikai okokból, hanem akkor is, amikor az anyákat is irritált .